Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, despre guvernul tehnocrat: Cea mai proastă soluție. Păcat de primul ministru

Tăriceanu, despre guvernul tehnocrat: Cea mai proastă soluție. Păcat de primul ministru

Tăriceanu, despre guvernul tehnocrat: Cea mai proastă soluție. Păcat de primul ministru
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    06 Mai 2016   •   12:33

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, că se impune un guvern politic, arătând că „formula tehnocrată” este cea mai proastă soluție.

„Cea mai proastă soluție, cum s-a văzut, este această formulă tehnocrată. Sigur că se impune un guvern politic. Sunt convins că după alegerile viitoare guvernul va fi numai unul politic. Nu cred că cineva își va mai permită să se frigă cu această formulă nefericită”, a declarat jurnaliștilor Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE.

El consideră că din cauza timpului scurt până la alegerile parlamentare este aproape inutil orice demers de schimbare a Guvernului, „cu toate că după cum performează guvernul în acest moment singurul lucru pe care l-ar merita ar fi o moțiune de cenzură care să ducă la demitere”.

„Atât de proastă este performanța. Cred că România nu a avut niciodată în ultimii 27 de ani un guvern cu o performanță atât de slabă. Păcat de primul ministru. E un om pe care îl cunosc și îl apreciez, însă echipa pe care a selectat-o sau i-a fost impusă, dictată, este una de un nivel absolut, aș spune, catastrofală”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close