Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, la mitingul PSD: „Responsabilii pentru abuzurile din ultimii 10 ani sunt Băsescu, Iohannis, Kovesi şi Coldea”

Tăriceanu, la mitingul PSD: „Responsabilii pentru abuzurile din ultimii 10 ani sunt Băsescu, Iohannis, Kovesi şi Coldea”

Tăriceanu, la mitingul PSD: „Responsabilii pentru abuzurile din ultimii 10 ani sunt Băsescu, Iohannis, Kovesi şi Coldea”
09 Iun 2018   •   23:06

Preşedintele Senatului şi al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat sâmbătă, la mitingul PSD din Piaţa Victoriei, că responsabilii pentru "abuzurile" din ultimii zece ani sunt Traian Băsescu şi Klaus Iohannis, împreună cu "cozile lor de topor" Laura Codruţa Koveşi şi Florian Coldea.

"La noi, noua securitate are doi părinţi (...) Unul se numeşte Traian Băsescu şi celălalt Klaus Iohannis. Traian Băsescu a creat noua securitate şi Klaus Iohannis o foloseşte împotriva oponenţilor politici. Responsabilii pentru abuzurile din ultimii zece ani sunt Traian Băsescu şi Klaus Iohannis, împreună cu cozile lor de topor care se numesc Kovesi şi Coldea", a declarat Tăriceanu, în discursul ţinut în faţa participanţilor la miting.

Liderul ALDE i-a îndemnat pe participanţii la miting să nu se lase intimdaţi şi a promis că ascultările telefoanelor vor înceta.

"Intervenţii ilegale în politică şi în economie vor înceta de asemeni, şi aceasta va fi responsabilitatea instituţiei supreme a democraţiei, adică a Parlamentului. Eu nu vreau răzbunare şi sunt convins că nici dumneavoastră nu vreţi răzbunare. De aceea fac un apel către toţi cei care sunt acoperiţi - acoperiţii din presă, din justiţie, acoperiţii din politică, din administraţie, de peste tot - tuturor le cer curajul să fie parte a schimbării şi a reconcilierii în această ţară. Iar în ceea ce mă priveşte, mă angajez să lupt în continuare până când dreptatea, libertatea şi demnitatea noastră vor învinge definitiv", a mai spus preşedintele Senatului.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close