Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu aruncă bomba: Suntem gata să facem alianță cu PNL!

Traian Băsescu aruncă bomba: Suntem gata să facem alianță cu PNL!

Traian Băsescu aruncă bomba: Suntem gata să facem alianță cu PNL!
Sursa foto: Foto: Traian Basescu/Agerpres
28 Apr 2016   •   21:57

Traian Băsescu i-a răspuns pentru prima dată lui Cătălin Predoiu, omul care a spus că e gata să facă alianţă chiar şi cu PMP în speranţa că PNL va câştiga Primăria Capitalei. Fostul şef al statului nu le spune nu liberalilor, dar îi şi avertizează.

"După alegeri, porţile sunt deschise pentru colaborare. Dacă sunt două tururi, Turcescu ajunge în turul doi. Nu avem cui să dăm voturile. Cel mai valoros candidat din competiţia din Bucureşti e Robert Turcescu. Să vedem dacă va putea să materializeze atuurile lui. Prima şansă o are însă PSD-ul. Avem 4 ziarişti implicaţi în cursa pentru alegerile din Capitală. Mi se pare foarte bine", a spus Traian Băsescu la un post de televiziune, potrivit stiripesurse.ro.

"Nu putem spune că alegerile dintr-un singur tur nu sunt democratice. Aşa e şi la preşedinţia Statelor Unite. În două tururi se negociază posturi importante, de viceprimar, director la ApaNova etc. Cert este că în momentul de faţă toată povestea e pe masa CCR. Nu văd o incapacitate a guvernului de a organiza şi turul doi asta dacă decide Curtea. Dacă vor fi două tururi, asta ar avantaja PNL şi partidele mici. Într-un singur tur, PSD are prima şansă.", a mai spus fostul şef al statului.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close