Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: Dacă filmul cu copilul ar fi fost lansat cu trei zile înainte de alegeri ar fi fost mortal

Traian Băsescu: Dacă filmul cu copilul ar fi fost lansat cu trei zile înainte de alegeri ar fi fost mortal

Traian Băsescu: Dacă filmul cu copilul ar fi fost lansat cu trei zile înainte de alegeri ar fi fost mortal
22 Dec 2009   •   23:08

"Eu ştiam că l-am împins pe acel copil, dar falsificarea filmului, dat cu pumnul în faţa unui copil, care pe urmă şi râdea. A fost o grosolănie, care, dacă ar fi lansat-o cu trei zile înainte de ziua alegerilor, ar fi fost mortală, pentru că nu aveau timp oamenii care au făcut analize", a declarat Traian Băsescu, marţi seară, la televiziunea B1.

De asemenea, potrivit Mediafax, preşedintele a menţionat că cei care au lansat filmul ?s-au grăbit?. "Au fost atâţia voluntari care au spus: este falsificată imaginea. Dacă o făceau cu trei zile înainte, nu aveam ce să fac. S-au grăbit", a precizat Traian Băsescu.



Jurnaliştii de la Gardianul au difuzat pe 26 noiembrie un clip video din 2004, cu preşedintele Traian Băsescu, pe vremea când se afla în campanie electorală. Aflat la Ploieşti, unde era amenajată o scenă de campanie, Traian Băsescu s-a aplecat să asculte cererea unei femei. În apropiere de aceasta, un copil spune ceva legat de Ion Iliescu, iar Traian Băsescu pare că îl loveşte direct în faţă.

În ziua următoare, preşedintele Traian Băsescu a revenit cu o declaraţie oficială legată de caseta prezentată de jurnaliştii de la Gardianul, în care pare că loveşte un copil, în campania electorală din 2004.

"Aş vrea să încep cu o precizare necesară. Niciodată în viaţa mea nu am lovit un copil. Nu mi-am lovit soţia, copilul sau copilul altuia. Vă pot spune ce văd eu pe această casetă. Văd o femeie disperată şi un copil care râde. Unul care a fost lovit ş-ar duce mâinile la faţă" a declarat atunci Traian Băsescu, de la sediul său de campanie.

FILMUL DE LA CAMPANIA ELECTORALĂ A LUI TRAIAN BĂSESCU DIN 2004


Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close