Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, despre votul din plen în cazul Udrea: Li s-a părut prea mult pentru o femeie!

Traian Băsescu, despre votul din plen în cazul Udrea: Li s-a părut prea mult pentru o femeie!

Traian Băsescu, despre votul din plen în cazul Udrea: Li s-a părut prea mult pentru o femeie!
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Oct 2015   •   07:55

Traian Băsescu spune că decizia Camerei Deputaţilor de a încuviinţa reţinerea, dar nu şi arestarea Elenei Udrea se explică prin faptul că multi parlamentari  au crezut că "e prea mult" şi că deputaţii s-au uitat şi la faptul că este femeie.

Băsescu a mai susţinut că, în calitatea sa de preşedinte, nu a primit niciun fel de informare potrivit căreia Elena Udrea "ar fi într-un anturaj nepotrivit sau că ar face lucruri ilegale".

"Probabil că şi majorităţii parlamentarilor li s-a părut prea mult. Gândiţi-vă că a fost arestată o dată, pe urmă într-o singură zi, după ce a făcut nişte declaraţii legate de SRI, de DNA, într-o singură zi s-au cerut trei arestări. Şi acum următoarea. Şi probabil că vor mai urma, nu-mi dau seama, nu vreau să fiu un prooroc mincinos. Cred că li s-a părut prea mult parlamentarilor. Dacă ar fi fost la a doua solicitare, probabil că o executau fără să clipească pentru că Elena Udrea e departe de a fi un politician simpatizat de parlamentari", a declarat Traian Băsescu, la un post de televiziune.

"Şi cred că s-au gândit şi la celălalt aspect: parcă e prea mult pentru o femeie", a mai spus Băsescu.
Elena Udrea va putea fi urmărită penal şi reţinută, în condiţiile în care rezultatul final al votului Camerei Deputaţilor privind cererea de reţinere a fost de 123 de voturi pentru şi 119 împotrivă, în timp ce solicitarea de arestare a fost respinsă.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close