Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu face marele anunţ: Ce a decis în privinţa candidaturii la alegeri

Traian Băsescu face marele anunţ: Ce a decis în privinţa candidaturii la alegeri

Traian Băsescu face marele anunţ: Ce a decis în privinţa candidaturii la alegeri
Sursa foto: foto: Agerpres
10 Sep 2016   •   15:10

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a spus sâmbătă la Neptun că nu respinge, dar nici nu îmbrăţişează ideea de a candida la parlamentare şi că, dacă va fi în avantajul formaţiunii politice pe care o reprezintă, probabil se va afla pe listele pentru alegeri, potrivit Agerpres.

''Şi da, şi nu. Vom vedea în preajma alegerilor. Dacă va fi necesar, dacă va fi în avantajul partidului, probabil că voi candida. Dacă vom constata că nu suntem convingători, pentru că eu am vrut să creăm acest partid ca să facem o altfel de politică. Şi electoratul o să spună 'domnul Băsescu eşti în politică de 24 de ani, cum vrei să mă convingi că va face PMP-ul o altfel de politică dacă tu eşti pe lista de candidaţi'. Deci, va trebui să vedem care este soluţia corectă pentru partid şi voi face ce trebuie pentru partid. Vom face nişte analize sociologice atunci'', a afirmat liderul PMP, întrebat fiind de un tânăr din partid dacă va candida la parlamentare. 

El a mai spus că nu respinge ideea de candida la alegerile din 11 decembrie pentru Parlament.  ''Nu resping ideea, nu o îmbrăţişez. Trebuie să vină şi vremea să mă ocup de nepoţi şi să scriu cărţile mandatului'', a menţionat Băsescu.  Liderul PMP, Traian Băsescu, a participat vineri, la Neptun, la deschiderea Şcolii de vară a organizaţiei de tineret a PMP, eveniment care se desfăşoară în acest weekend pe litoral.

×
Subiecte în articol: alegeri parlamentare 2016
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close