Antena 3 CNN Politică 100 de minute: Traian Băsescu şi Elena Udrea confirmă întâlnirea la ceas de seară. Iată ce spun despre Dorin Cocoş

100 de minute: Traian Băsescu şi Elena Udrea confirmă întâlnirea la ceas de seară. Iată ce spun despre Dorin Cocoş

100 de minute: Traian Băsescu şi Elena Udrea confirmă întâlnirea la ceas de seară. Iată ce spun despre Dorin Cocoş
Sursa foto: Foto:paginadepolitica.ro
07 Oct 2015   •   18:12

Traian Băsescu şi Elena Udrea au confirmat întâlnirea la ore târzii de la care Mihai Gâdea a difuzat imagini, în exclusivitate, însă amândoi susţin că al treilea participant nu este Dorin Cocoş.

Amândoi au încercat să ducă în derizoriu minţind cu neruşinare: Băsescu a afirmat că la Antena 3 s-ar fi spus că întâlnirea ar fi avut loc pe 5 octombrie. De fapt, tocmai asta s-a demonstrat aseară că Udrea era îmbrăcată exact la fel ca la moţiunea de cenzură.

Iar Udrea susţine că Mihai Gâdea ar fi adus în studio şi un cititor pe buze care ar fi inventat şi un dialog. Lucru de-a dreptul hilar, având în vedere faptul că au fost difuzate doar fotografii, deci buzele doamnei Elena Udrea nu se mişcau.

În ultima zi de primar general al Capitalei, în vinerea dinaintea alegerilor prezidenţiale din 2004, Traian Băsescu a semnat un document prin care a retrocedat un teren de 82.229 de mp către un bătrân de 85 de ani, Romalo Eduard Ioan Dan. Pe suprafaţa respectivă, pe lângă parc, era o bază sportivă. Proprietarul a vândut apoi terenul cu 300.000 de euro, pentru ca într-o etapă următoare să ajungă să fie vândut cu 53 de milioane de euro către nişte investitori. Pe respectivul teren se construiesc acum blocuri de locuinţe, blocuri de birouri şi un mall.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Sinteza Zilei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close