Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: Visul lui Dragnea prefigurează dezastrul

Traian Băsescu: Visul lui Dragnea prefigurează dezastrul

Traian Băsescu: Visul lui Dragnea prefigurează dezastrul
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Dec 2016   •   13:03

Fostul preşedinte Traian Băsescu a apreciat sâmbătă, că România, cu resursele pe care le are, nu poate susţine programul cu care PSD a câştigat alegerile, el spunând că ”visul” liderului PSD, Liviu Dragnea, de a-l pune în aplicare „prefigurează dezastrul”.

"Visul lui Dragnea prefigurează dezastrul. În mod cert, România, cu resursele pe care le are acum, nu poate susţine programul cu care PSD a câştigat alegerile, program pe care Liviu Dragnea îl ventilează şi după alegeri. Bietul de el s-a îndrăgostit atât de tare de propria-i minciună electorală încât va rămâne mulţi ani de acum înainte marcat de ideea că ar fi putut fi premierul unui guvern care să implementeze un program vâlcovian bazat, în aplicare, pe iluzia că, reducând veniturile bugetului de stat şi crescând aberant cheltuielile, o ţară poate supravieţui", a scris Traian Băsescu, sâmbătă, pe Facebook.

Fostul șef al statului a adăugat că formaţiunile politice care nu au câştigat alegerile, dar au reprezentare parlamentară, au obligaţia de a-şi corela eforturile şi de a face o opoziţie eficientă pentru a preveni "dezastrul ce se prefigurează prin punerea în aplicare a programului fantezist al lui Dragnea".

Băsescu a menţionat că PMP se va bate să menţină echilibrele macroeconomice ale ţării, cu sau fără aliaţi politici.

”Cu sau fără aliaţi politici, PMP va fi un partid care se va bate să menţină echilibrele macroeconomice ale ţării”, a încheiat președintele PMP.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea resurse dezastru
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close