Antena 3 CNN Politică Radu Tudor, după votul pensiilor speciale: Îndemn electoratul de stânga să nu mai voteze PSD

Radu Tudor, după votul pensiilor speciale: Îndemn electoratul de stânga să nu mai voteze PSD

Radu Tudor, după votul pensiilor speciale: Îndemn electoratul de stânga să nu mai voteze PSD
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
21 Dec 2015   •   19:56

Analistul politic Radu Tudor i-a îndemnat a transmis votanţilor PSD să nu-şi mai dea votul social-democraţilor, după ce, luni, Senatul a adoptat proiectul care prevede pensii speciale şi pentru aleşii locali, nu numai pentru parlamentari.

 
"Din punctul meu de vedere, astăzi s-a luat o decizie absolut mizerabilă împotriva celor cinci milioane de pensionari din România care au pensii sub 1.000 de lei pe lună, cei mai mulţi dintre ei, potrivit Ministerului Muncii. Aceşti pensionari (...) reprezintă în mare parte electoratul Partidului Social Democrat", a spus analistul politic Radu Tudor, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
"Eu îi îndemn pe toţi acei pensionari, care văd asta ca pe o decizie nedreaptă, să nu mai voteze PSD, care se pretinde de stânga şi care creează beneficii pentru un grup restrâns de persoane în România", a transmis analistul politic Radu Tudor.
 
Despre proiectul votat luni, potrivit căruia aleşii locali pot primi pensii de până la 10.000 de lei pe lună, Radu Tudor mai spune că PSD a transmis astfel mesajul "Ne-am tras noi pensii speciale, nu v-am adus vouă un avantaj".
 
Această lege este "incorectă şi batjocoritoare", a mai catalogat-o Radu Tudor.
 
"Cred că în seara asta, PSD cu ALDE, cu UNPR, cu cine a mai votat această lege şi-au pus cruce pentru anul electoral 2016", a încheiat analistul politic Radu Tudor.

Potrivit legii votate luni, primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii Consiliilor Judeţene care îndeplinesc condiţiile vârstei standard de pensionare au dreptul, la încetarea mandatului, la indemnizaţie pentru limită de vârstă, dacă nu sunt realeşi pentru un nou mandat, a decis Senatul.
 
Plenul Senatului a adoptat legea privind pensiile aleşilor locali cu 86 de voturi "pentru", un vot "împotrivă" şi nicio abţinere. Liberalii au ieşit din sala înaintea votului. 
 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close