Antena 3 CNN Politică Tupeu fără margini. PMP: Fără Băsescu şi Boc, România ar fi avut soarta Greciei

Tupeu fără margini. PMP: Fără Băsescu şi Boc, România ar fi avut soarta Greciei

Tupeu fără margini. PMP: Fără Băsescu şi Boc, România ar fi avut soarta Greciei
01 Iul 2015   •   22:33

"Fără Băsescu şi Boc, România ar fi avut soarta Greciei", susţine Partidul Mişcarea Populară, într-un comunicat de presă.

Conform PMP, actuala situaţie de incapacitate de plăţi tehnică pentru Grecia ar trebui să-i determine pe români să înțeleagă că, fără Băsescu şi Boc, România ar fi păţit la fel, și chiar mai rău, întrucât, nefiind în zona euro, nimeni n-ar fi ţinut țara noastră pe "perfuzii" de euro, pentru a nu periclita întrega zonă.

Citiţi aici comunicatul integral
 
PMP acuză puterea actuală că aruncă cu "pomeni electorale" în populație, distrugându-se astfel "echilibrele macroeconomice la care ajunsese România în perioada 2010-2012".

Informaţiile au fost comentate de invitaţii emisiunii Sinteza Zilei. Ascultaţi comentariile în materialul VIDEO de mai sus.

PMP acuză puterea actuală că aruncă cu "pomeni electorale" în populație, distrugându-se astfel "echilibrele macroeconomice la care ajunsese România în perioada 2010-2012". - See more at: http://www.dcnews.ro/pmp-fara-basescu-si-boc-romania-ar-fi-avut-soarta-greciei_479143.html?#sthash.wmqnUA19.dpuf
PMP acuză puterea actuală că aruncă cu "pomeni electorale" în populație, distrugându-se astfel "echilibrele macroeconomice la care ajunsese România în perioada 2010-2012". - See more at: http://www.dcnews.ro/pmp-fara-basescu-si-boc-romania-ar-fi-avut-soarta-greciei_479143.html?#sthash.wmqnUA19.dp

Informaţiile au fost prezentate şi comentate în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei PMP Mihai Gâdea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close