Antena 3 CNN Politică Udrea a "CUCERIT" un partid cu tradiţie. Cine o va susţine pe şefa PMP la prezidenţiale

Udrea a "CUCERIT" un partid cu tradiţie. Cine o va susţine pe şefa PMP la prezidenţiale

Udrea a "CUCERIT" un partid cu tradiţie. Cine o va susţine pe şefa PMP la prezidenţiale
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    30 Aug 2014   •   21:05
Elena Udrea i-a convins pe ţărănişti să strângă semnături pentru candidatura ei la alegerile prezidenţiale. În discuţii s-ar fi implicat şi preşedintele Traian Băsescu, astfel că partidul condus de Aurelian Pavelescu s-a pus uşor la dispoziţia Elenei Udrea. 
 
Udrea şi Pavelescu au semnat, sâmbătă, un protocol de constituire a alianţei politice PMP-PNŢCD, pentru susţinerea candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţie şi în perspectiva alegerilor parlamentare din 2016.
 
"Am semnat în numele PMP şi domnul Aurelian Pavelescu în numele PNŢCD două documente aprobate întâi în forurile de conducere ale celor două partide: un protocol al Alianţei politice PMP- PNŢCD pentru susţinerea candidatului PMP la Preşedinţie Elena Udrea şi al doilea document - protocolul de constituire a Alianţei politice PMP-PNŢCD în perspectiva alegerilor parlamentare din 2016. Este un moment important. Mulţumesc celor din PNŢCD pentru încrederea pe care mi-o acordă în acest moment", a afirmat Udrea.
 
Ea a spus că PNŢCD este "şi de această dată de partea binelui", a felicitat acest partid că a rămas vertical şi a arătat că, prin gestul de a încheia această alianţă, PNŢCD revine în prim-planul vieţii politice.
 
Elena Udrea a adăugat că PMP aduce dinamism, iar PNŢCD brandul istoric.
 
Aurelian Pavelescu a afirmat, după semnarea documentelor, că această alianţă nu este întâmplătoare şi marile obiective ale PNŢCD din anii '90 "au fost preluate şi puse în practică de Traian Băsescu".
 
El a precizat că protocolul de constituire a Alianţei politice PMP-PNŢCD intră în vigoare imediat după semnarea lui şi că, din motive tehnice, de timp, nu s-a putut constitui o alianţa electorală.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Aurelian Pavelescu
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close