Antena 3 CNN Politică Elena Udrea denunță toată clasa politică: ”Ori e acuzat fiecare politician, ori schimbăm legile”

Elena Udrea denunță toată clasa politică: ”Ori e acuzat fiecare politician, ori schimbăm legile”

Elena Udrea denunță toată clasa politică: ”Ori e acuzat fiecare politician, ori schimbăm legile”
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Sep 2016   •   15:39

Elena Udrea a scris, într-un mesaj pe Facebook, după audierea în dosarul lui Vasile Blaga, de la DNA Ploiești, că nu folosește la nimic societății  ”să îi acuzi doar pe unii, ca să îi scoți din joc”.

”Ori este acuzată toată clasa politică, fiecare politician, dar și cei care au profitat de pe urma clasei politice fiind numiți cu sustinerea ei, fie schimbam legile, resetam totul și pornim la un drum nou”, a scris Udrea pe Facebook.

Postarea completă a Elenei Udrea

”Am fost audiata ca martor in dosarul lui Vasile Blaga. Referitor la modul de numire in functii a celor sustinuti politic. Tot ce am spus public de ani de zile, am reluat in fata procurorilor. Aspecte care se regasesc in activitatea tuturor partidelor. Un mod de a functiona al acestora specific ultimilor 26 de ani este acum pus sub acuzare. Asa cum am spus si cand comparam chemarea mea frecventa la DNA cu faptul ca Vasile Blaga era ocolit, ori este acuzata toata clasa politica, fiecare politician, dar si cei care au profitat de pe urma clasei politice fiind numiti cu sustinerea ei, fie schimbam legile, resetam totul si pornim la un drum nou. Sa ii acuzi doar pe unii ca sa ii scoti din joc nu foloseste deloc insanatosirii vietii politice si nici societatii in ansamblul ei. Dimpotriva!”, scrie Elena Udrea.

 

×
Subiecte în articol: vasile blaga Elena Udrea
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close