Antena 3 CNN Politică Un nou partid pe scena politică. Pe cine racolează

Un nou partid pe scena politică. Pe cine racolează

Un nou partid pe scena politică. Pe cine racolează
10 Feb 2018   •   13:30

Pe scena politică românească a apărut un nou partid. Este vorbva de așa-numitul Partid al generalilor. Trei generali și un fost deputat au fondat o nouă formațiune politică care se numește Partidul Neamul Românesc.

Partidul a fost înscris la Tribunalul București pe 7 februarie.

Președintele noii formațiuni este Ninel Peia, fost deputat PSD, iar prim vice-președinte este generalul Mircea Chelaru, fost Șef al Statului Major General.

De-altfel, întreaga structură de conducere a grupării este dominată de militari: vicepreședinte este Generalul Nicolae Rotaru, iar secretar general este Generalul Constantin Onișor.

Prioritatea absolută a celor de la "partidul generalilor” va fi scoaterea din viata publică a ONG-urilor și fundațiilor care fac parte din suveica rețelei finantate de către miliardarul George Soros în România”.

Invitat în emisiunea „News Magazine”, Ninel Peia a declarat cum de i-a venit ideea de a face o nouă formațiune: „Din punct de vedere al finanțelor, cred că este o falsă problemă. Având în vedere experiența acestor generali nu sunt numai ei, sunt 3000 de ofițeri la nivel național care au aderat la această nouă formațiune politică. 3000 de ofiețeri în rezervă din toate serviciile și din armată, care au aderat înainte să se înființeze pe 7 februarie. Ideea s-a concretizat pe parcursul a doi ani de zile, dicutând în cercurile noastre comune. De ce sunt eu președinte? Pentru că am experiență politică și sunt și om de afaceri. În politică nu este nevoie să ai prea mulți bani. Am plecat din PSD că toate partidele sunt cangrenate de ideologia progresistă care distruge nu doar România, ci și națiunea, credința”.

 

×
Subiecte în articol: News Magazine
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close