Antena 3 CNN Politică UNPR, despre un eventual pact cu PNL: Și dacă, ferească Dumnezeu, PSD zice că nu ne mai iubește?

UNPR, despre un eventual pact cu PNL: Și dacă, ferească Dumnezeu, PSD zice că nu ne mai iubește?

UNPR, despre un eventual pact cu PNL: Și dacă, ferească Dumnezeu, PSD zice că nu ne mai iubește?
de M.Z.    |    17 Iun 2016   •   21:27

UNPR pare dispus să facă un pact cu PNL, deși are o colaborare, în prezent, cu PSD. Explicația pare simplă la prima vedere: ”și dacă nu o să ne mai iubească PSD”, a replicat senatorul UNPR Constantin Popa, vineri, la Antena 3.

Popa a spus că, deocamdată, șeful UNPR Valeriu Steriu nu a bătut palma cu PNL, dar partidul analizează să vadă care este varianta cea mai bună pentru o colaborare.

”Steriu a fost invitat și a răspuns invitației, tatonează, e normal să vedem cum e mai bine pentru partidul nostru. Avem un procent bun, dar nu am trădat pe nimeni niciodată”, a explicat senatorul UNPR Constantin Popa, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, la Antena 3.

După ce Radu Tudor i-a amintit că UNPR are o colaborare deja cu PSD, Popa a replicat: ”Și dacă, ferească Dumnezeu, PSD zice că nu ne mai iubește?”.

La rândul său, Mihai Voicu, lider al PNL, a spus că partidul său este departe de a ajunge la o concluzie, însă a admirat rezultatele obținute de UNPR la alegeri.

”În 99% din circumscripțiile electorale din România, UNPR și-a câștigat mandate prin forțe proprii, nu prin obligații în consecință e normal să discute cu absolut toată lumea”, a spus deputatul PNL Mihai Voicu.

”Totuși, e prea devreme pentru a spune că s-a ajuns la vreo concluzie în acest moment”, a încheiat Voicu.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close