x close

Fii alături de noi!

Adrian Ursu: Am aflat, din surse, că Băsescu îl va pune pe Turcescu să candideze la Sectorul 5

de G.S.   •   06 Feb 2016   •   10:28
Realizatorul emisiunii Secvențial, Adrian Ursu, a anunțat, vineri seară, în cadrul emisiunii Exces de Putere, că a aflat, pe surse, că Robert Turcescu ar fi în cărți pentru o candidatură la Primăria Sectorului 5.

Aflăm acum din surse că Băsecu îl va pune candidat la Sectorul 5 pe Robert Turcescu. Totuși, eu cred că țara și chiar și Capitala sunt rezolvate. Deci pe bune.”

Amintim că Robert Turcescu anunța, în luna septembrie 2014, că ar fi fost ofițer sub acoperire. Lucru de altfel demonstrat cu documente de Antena 3 încă din vara anului 2012.

Turcescu a negat atunci că ar fi ştiut de avansarea sa în grad de colonel şi a chiar a cerut ministerului să-i fie retras gradul. Mai mult, a spus că nu a făcut armată.
poza

Actualitate

Membrii comisiilor care analizează sesizările de plagiat ale lui Stănișoară, Onțanu, Licu și Tobă vor fi înlocuiți

Mai mulţi membri ai comisiilor care analizează sesizările de plagiat în ştiinţe militare vor fi înlocuiţi, aceştia declarându-şi incompatibilitatea sau fiind în conflict de...

28 Iul 2016  •  21:00

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

sati