x close

Fii alături de noi!

Adrian Ursu: Am aflat, din surse, că Băsescu îl va pune pe Turcescu să candideze la Sectorul 5

de G.S.   •   06 Feb 2016   •   10:28
Realizatorul emisiunii Secvențial, Adrian Ursu, a anunțat, vineri seară, în cadrul emisiunii Exces de Putere, că a aflat, pe surse, că Robert Turcescu ar fi în cărți pentru o candidatură la Primăria Sectorului 5.

Aflăm acum din surse că Băsecu îl va pune candidat la Sectorul 5 pe Robert Turcescu. Totuși, eu cred că țara și chiar și Capitala sunt rezolvate. Deci pe bune.”

Amintim că Robert Turcescu anunța, în luna septembrie 2014, că ar fi fost ofițer sub acoperire. Lucru de altfel demonstrat cu documente de Antena 3 încă din vara anului 2012.

Turcescu a negat atunci că ar fi ştiut de avansarea sa în grad de colonel şi a chiar a cerut ministerului să-i fie retras gradul. Mai mult, a spus că nu a făcut armată.
poza

Actualitate

Mircea Badea, teorie despre moartea lui Dan Condrea. De ce a schimbat mașinile

Mircea Badea și-a expus punctul de vedere în privința morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în lumina celor prezentate la ”Sinteza Zilei”, acolo unde a fost prezentă și Gabriela Pelin,...

26 Mai 2016  •  00:00

poza

Show

Viața ei s-a schimbat la 180 de grade. După ideea de divorț, Oana Roman vorbește de noua ei dorință

Oana Roman face tot posibilul ca să își sudeze relația cu soțul său, mai ales că în ultima perioadă s-a tot vorbit că ar divorța de Marius Elisei.  Vedeta a vorbit și despre un al doilea...

25 Mai 2016  •  18:34

sati