x close

Fii alături de noi!

Adrian Ursu: Am aflat, din surse, că Băsescu îl va pune pe Turcescu să candideze la Sectorul 5

de G.S.   •   06 Feb 2016   •   10:28
Realizatorul emisiunii Secvențial, Adrian Ursu, a anunțat, vineri seară, în cadrul emisiunii Exces de Putere, că a aflat, pe surse, că Robert Turcescu ar fi în cărți pentru o candidatură la Primăria Sectorului 5.

Aflăm acum din surse că Băsecu îl va pune candidat la Sectorul 5 pe Robert Turcescu. Totuși, eu cred că țara și chiar și Capitala sunt rezolvate. Deci pe bune.”

Amintim că Robert Turcescu anunța, în luna septembrie 2014, că ar fi fost ofițer sub acoperire. Lucru de altfel demonstrat cu documente de Antena 3 încă din vara anului 2012.

Turcescu a negat atunci că ar fi ştiut de avansarea sa în grad de colonel şi a chiar a cerut ministerului să-i fie retras gradul. Mai mult, a spus că nu a făcut armată.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati