Antena 3 CNN Politică Adrian Ursu: Ce se întâmpla dacă doamna Camelia Bogdan primea 10.000 de lei de la Antena 3 și apoi îl achita pe profesorul Dan Voiculescu? Vă imaginați?

Adrian Ursu: Ce se întâmpla dacă doamna Camelia Bogdan primea 10.000 de lei de la Antena 3 și apoi îl achita pe profesorul Dan Voiculescu? Vă imaginați?

Adrian Ursu: Ce se întâmpla dacă doamna Camelia Bogdan primea 10.000 de lei de la Antena 3 și apoi îl achita pe profesorul Dan Voiculescu? Vă imaginați?
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Feb 2016   •   17:14
Adrian Ursu a explicat, în ediția de joi a emisiunii 100 de minute, că autosesizarea Inspecției Judiciare era absolut normală în cazul judecătoarei Camelia Bogdan, după dezvăluirile făcute miercuri seară, de Antena 3 și Grupul de Investigații Politice.  

Autotsesizarea era normală într-o astfel de situație, cred că ar fi trebuit să aibă loc și o altă autosesizare, a Agenției Naționale de Integritate, pentru că este evident vorba despre o problemă de care se ocupă. Doamna judecător a încălcat legea care menționează limpede că nu are dreptul să desfășoare alte activități, în afara situației în care această acțiune are loc cu viitorii magistrați, ori aici era în afara acestui cadru. Și a avut o relație comercială contractuală, intermediată, dar evidentă, cu una din părțile din proces, nu înainte, nu după, ci chiar în timpul procesului.”

În fine, Adrian Ursu a făcut un exercițiu de imaginație:

Dacă dânsa făcea un curs aici, la Antena 3, și ar fi fost plătită cu 10.000 de lei, și l-ar fi achitat pe profesorul Dan Voiculescu, ne putem imagina ce s-ar fi întâmplat? Mă aștept la o sesizare a procurorilor, autotusesizare sau ANI. (...) Și nu pot să nu observ lipsa de reacții la nivel european, nicio cancelarie, nicio voce, nimeni. Păi dacă doamna Camelia Bogdan lua 10.000 de lei de la Antena 3, era bomba nucleară, era distrugere totală. Nu cred că mai exista vreo putință de a pune un semn de îndoială, cred că dispărea România de pe fața pământului.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close