Antena 3 CNN Politică Valeriu Steriu explică de ce UNPR s-a aliat cu Traian Băsescu

Valeriu Steriu explică de ce UNPR s-a aliat cu Traian Băsescu

Valeriu Steriu explică de ce UNPR s-a aliat cu Traian Băsescu
de M.Z.    |    21 Iul 2016   •   21:38

Preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a declarat joi că Traian Băsescu a câştigat toate competiţiile electorale în care s-a angajat iar, în aceste condiţii, scorul de 15% pe care şi l-a propus partidul la parlamentare devine "o certitudine". 

Întrebat, la postul B1 TV, cum ar putea să ajungă Traian Băsescu premier, Steriu a spus că PMP şi-a propus să obţină un scor bun la parlamentare care să îl includă într-o coaliţie de guvernare. 

"În primul rând, obiectivul nostru ca partid pentru această toamnă este un obiectiv ambiţios dar posibil, este acela de a depăşi 15% în ceea ce înseamnă rezultatele în alegerile generale. 15% este cu siguranţă un procent care te include într-o alianţă, într-o coaliţie de guvernare post-electorală şi cu siguranţă din acel moment începem să discutăm variantele de prim-ministru, din momentul în care o alianţă stabileşte că are o majoritate necesară. Evident, la acel moment, discutăm de profil şi aici cu siguranţă experienţa domnului Băsescu nu doar din fruntea ţării, dar şi de ministru şi de primar al Capitalei poate fi într-adevăr o propunere şi este cu siguranţă la ora actuală o variantă de lucru care poate să aducă mult mai bine României. Toate competiţiile electorale în care s-a angajat le-a câştigat şi atunci acest 15% devine o certitudine şi nu doar vreo ambiţie şi din acest punct de vedere suntem pregătiţi", a spus Steriu. 

Valeriu Steriu a declarat miercuri că preşedintele PMP, Traian Băsescu, este prima propunere a partidului pentru funcţia de premier.

UNPR fuzionează cu partidul lui Traian Băsescu. Noul partid se va numi Partidul Mișcarea Populară

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Valeriu Steriu incredere scor
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close