x close

Fii alături de noi!

Marian Vanghelie: Mă doresc 4-5 partide

de 04 Mar 2016   •   23:59
Marian Vanghelie: Mă doresc 4-5 partide 72
Foto: Agerpres
Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a susținut, vineri, că nu este președintele niciunui partid politic nou înființat și a arătat că poartă discuții cu patru - cinci partide, "care îl doresc", inclusiv pentru a-i susține candidatura la alegerile locale.
 
"Nu sunt președinte la niciun partid. (...) Eu nu trebuie să-mi fac partid, am avantajul că în cele patru - cinci partide, care sunt partide nou născute, cât și în unele partide care au parlamentari, am avut discuții și mă doresc fără criterii de integritate, fără nimic. Mă doresc și candidat", a afirmat Vanghelie, vineri seara, la România TV, potrivit agerpres.ro.
 
Întrebat dacă poartă discuții cu Alina Gorghiu, Marian Vanghelie a arătat că este un om de stânga. "Pe partea cu Blaga s-ar putea să reușesc în zona aia...", a adăugat el.
 
Fostul președinte al PSD București a mai spus că a fost exclus din formațiunea social-democrată pentru că fostul lider Victor Ponta "a vrut să elimine tot ce avea puncte de vedere în partid". 
 
"Domnul Dragnea, fiind un om cu principii, a creat criterii de integritate, dar decât pentru subalterni. Create pentru cei care candidează", a adăugat Vanghelie, care a dorit să sublinieze că sediul fundației patronate de Victor Ponta este în sectorul 5.
 
Vanghelie a mai declarat că are o relație bună cu mulți politicieni. "Nu trebuie să ne omorâm", a argumentat el.
 
Despre condițiile de arest preventiv, Vanghelie a relatat că "e complicat și umilitor". "Am stat de dimineață cu cătușele la picioare. (...) Nici la dușmani nu le doresc", a spus fostul primar, care i-a lăudat totuși pe gardienii care i-au "făcut viața mai ușoară".
 
poza

Actualitate

Cod galben de furtună. Care sunt zonele vizate

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, noi atenţionări nowcasting Cod galben de furtună, valabile în mai multe localităţi din judeţele Neamţ, Bacău şi Covasna, în...

29 Iul 2016  •  20:43

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Și-a înșelat soțul cu vărul ei primar. Apoi a postat imaginea asta pe net. Tupeul fetei este incredibil

Ați cunoscut vreodată o persoană căreia pur și simplu nu-i pasă de consecințele faptelor sale? O persoană pentru care noțiunea de bun-simț este pur și simplu inexistentă? Ei bine, astfel de persoane chiar...

29 Iul 2016  •  19:24

sati