Antena 3 CNN Politică Marian Vanghelie: Mă doresc 4-5 partide

Marian Vanghelie: Mă doresc 4-5 partide

Marian Vanghelie: Mă doresc 4-5 partide
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Mar 2016   •   23:59
Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a susținut, vineri, că nu este președintele niciunui partid politic nou înființat și a arătat că poartă discuții cu patru - cinci partide, "care îl doresc", inclusiv pentru a-i susține candidatura la alegerile locale.
 
"Nu sunt președinte la niciun partid. (...) Eu nu trebuie să-mi fac partid, am avantajul că în cele patru - cinci partide, care sunt partide nou născute, cât și în unele partide care au parlamentari, am avut discuții și mă doresc fără criterii de integritate, fără nimic. Mă doresc și candidat", a afirmat Vanghelie, vineri seara, la România TV, potrivit agerpres.ro.
 
Întrebat dacă poartă discuții cu Alina Gorghiu, Marian Vanghelie a arătat că este un om de stânga. "Pe partea cu Blaga s-ar putea să reușesc în zona aia...", a adăugat el.
 
Fostul președinte al PSD București a mai spus că a fost exclus din formațiunea social-democrată pentru că fostul lider Victor Ponta "a vrut să elimine tot ce avea puncte de vedere în partid". 
 
"Domnul Dragnea, fiind un om cu principii, a creat criterii de integritate, dar decât pentru subalterni. Create pentru cei care candidează", a adăugat Vanghelie, care a dorit să sublinieze că sediul fundației patronate de Victor Ponta este în sectorul 5.
 
Vanghelie a mai declarat că are o relație bună cu mulți politicieni. "Nu trebuie să ne omorâm", a argumentat el.
 
Despre condițiile de arest preventiv, Vanghelie a relatat că "e complicat și umilitor". "Am stat de dimineață cu cătușele la picioare. (...) Nici la dușmani nu le doresc", a spus fostul primar, care i-a lăudat totuși pe gardienii care i-au "făcut viața mai ușoară".
 

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie partide
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close