Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga, despre cazul chestorului Liviu Popa: „La DNA am fost întrebat despre maşina mea, procurorii nu m-au întrebat nimic despre bani”

Vasile Blaga, despre cazul chestorului Liviu Popa: „La DNA am fost întrebat despre maşina mea, procurorii nu m-au întrebat nimic despre bani”

Vasile Blaga, despre cazul chestorului Liviu Popa: „La DNA am fost întrebat despre maşina mea, procurorii nu m-au întrebat nimic despre bani”
23 Sep 2016   •   17:00

Copreşedintele PNL Vasile Blaga susţine că luni a fost citat la DNA în calitate de martor, fiind întrebat de procurori despre maşina sa, însă nefiind nicio referire la faptul că în aceasta ar fi fost găsiţi bani, ceea ce nici nu era posibil.

 ”Aşa cum am mai spus, luni am fost chemat la DNA, nu cunosc dosarul, pentru că am fost chemat în calitate de martor, dar eu am fost întrebat doar despre maşina mea. Niciodată, procurorul nu mi-a sugerat, nu că mi-a pus vreo întrebare, despre bani care s-ar fi găsit, sau liste, din ce am mai citit. Acestea sunt nişte inepţii. Că nu avea ce să se găsească în maşină”, a declarat Vasile Blaga pentru News.ro.

El a subliniat că procurorii nu l-au întrebat nimic despre aşa ceva, acuzând că ”unii aşa înţeleg să facă precampanie”.

Vasile Blaga a fost audiat luni, la sediul DNA din Capitală, el declarând jurnaliştilor, la ieşirea de la audiere, că a fost chemat pentru a da lămuriri în legătură cu accidentul în care a fost implicată maşina sa.

 

×
Subiecte în articol: vasile blaga
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close