Antena 3 CNN Politică Vicepreşedinta BEC, la restaurant cu Traian Băsescu şi PDL, după alegeri (VIDEO)

Vicepreşedinta BEC, la restaurant cu Traian Băsescu şi PDL, după alegeri (VIDEO)

Vicepreşedinta BEC, la restaurant cu Traian Băsescu şi PDL, după alegeri (VIDEO)
Sursa foto: chermezã
10 Iun 2009   •   21:56

Un membru al Biroului Electoral Central, la masă cu preşeditele în seara de după alegerile europarlamantare. Potrivit Jurnalul Naţional, Ana Maria Pătru, vicepreşedinte al Autorităţii Electorale Permanente şi membru al BEC a fost fotografiată şi filmată în timp ce se afla duminică noaptea la masă cu preşedintele Traian Băsescu şi cu liderii democrat liberali, la restaurantul Pescăruş din Capitală.

Ana Maria Pătru şi-a făcut apariţia la restaurantul Pescăruş împreună cu liderii PDL. A fost condusă chiar de premierul Emil Boc şi a stat la masă alături de Monica Iacob Ridzi şi Vasile Blaga.

Surse parlamentare susţin că Ana Maria Pătru este prietenă cu Elena Udrea, ministrul Turismului, şi tot prin intermediul acesteia ar fi ajuns şi în cadrul Autorităţii Electorale Permanente. De altfel, ea a fost propusă chiar de Preşedinţie, în 2007, să facă parte din AEP. Potrivit unui fost vicepreşedinte al AEP, Alexandru Radu, citat de Jurnalul Naţional, Ana Maria Pătru nu avea ce să caute la masă cu liderii PD-L şi cu Traian Băsescu. Mai mult, Alexandru Radu suţine că gestul Anei Maria Pătru ridică întrebări referitoare la profesionalismul cu care se fac numirile în cadrul Autorităţii.
Actualul purtător de cuvânt al BEC Marian Muhuleţ îşi apără însă colega şi susţine că nu este nimic ilegal în atitudinea acesteia. Potrivit lui Muhuleţ, femeia se afla în afara serviciului.

Biroul Electoral Central şi Autoritatea Electorală Permanentă gestionează situaţia listelor suplimentare, care au alimentat suspiciunea de fraudare a alegerilor. Cu toate acestea, cazul Pătru nu va face obiectul unei analize în cadrul BEC.

Contactată de jurnalişti, Ana Maria Pătru a refuzat să comenteze situaţia.



Antena 3

×
Subiecte în articol: ana maria patru BEC alegeri
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close