Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Am dovada că am fost chemat ca martor la DNA. Nu am depus niciun denunț. Liviu Dragnea perpelește șoriciul pentru Kovesi

Victor Ponta: Am dovada că am fost chemat ca martor la DNA. Nu am depus niciun denunț. Liviu Dragnea perpelește șoriciul pentru Kovesi

 Victor Ponta: Am dovada că am fost chemat ca martor la DNA. Nu am depus niciun denunț. Liviu Dragnea perpelește șoriciul pentru Kovesi
15 Feb 2018   •   18:09

Fostul premier PSD Victor Ponta îl atacă furibund pe Liviu Dragnea și susține că acesta ar trebui să-și dea demisia din fruntea PSD.

"Am primit dovada scrisa / am fost chemat ca martor la DNA ( nu am depus niciodata niciun denunt contra nimanui) - iarasi Dragnea a mintit cu nerusinare! Credeti ca isi da demisia?

- Dragnea Mincinosul si-a batut joc de membrii PSD ( partid in care am activat timp de 15 ani si pe care l-am condus mai mult de 5 ani ) si de 5 milioane de romani care au pus stampila de vot pe numele meu in 2014 !

Daca ar mai avea macar 1% rusine mi-ar cere scuze imediat si si-ar da demisia din PSD si din Parlament- dar este prea lacom , insetat de putere si ticalos ca sa faca asa ceva!

Fiind un PD-ist crescut la scoala lui Basescu, perpelind soriciul pentru Kovesi si lustruind clantele la Cotroceni - Dragnea a murdarit pe oricine reprezinta cu adevarat social democratia din Romania! Ah - si acum facem Congresul al XIV lea ca sa fie aplaudat ca si “Carmaciul” de la Teleorman ?! Ce rusine - ce plan pervers de ingropare a PSD ca sa scape el cu banii de la Teldrum si proprietatile din Brazilia!

Sunt insa convins ca in 2019-2020 oamenii vor fi alaturi de mine si de #ProRomania pentru a repara ce a stricat si a vandut Dragnea Mincinosul!", susține Victor Ponta, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Laura Codruta Kovesi DNA
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close