Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, atac violent la adresa unui ministru tehnocrat: ”Amice, ești idiot?!”

Victor Ponta, atac violent la adresa unui ministru tehnocrat: ”Amice, ești idiot?!”

Victor Ponta, atac violent la adresa unui ministru tehnocrat: ”Amice, ești idiot?!”
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/Facebook
27 Iun 2016   •   18:50

Victor Ponta a lansat un atac violent la adresa ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, care a anunțat astăzi că Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) se va implica în implementarea sistemelor informatice ale ministerului, în defavoarea firmelor IT, așa cum se întâmpla până acum.

Declarațiile ministrului Ghinea au plecat de la o întrebare adresată de deputatul Sebastian Ghiță, care îi solicita ministrului explicații cu privire la oprirea de către minister a dezvoltării sistemelor informatice și de management.

”Scuzati expresia necolocviala - dar o idiotenie mai mare nu am auzit niciodata!!! Scoala de gandire "Macovei" in actiunea guvernamentala!!!

Deci nu facem sisteme informatice ( pierzand miliarde de euro bani europeni) de frica sa nu fraudeze licitatiile firmele de IT ?!?!

Pai atunci sa nu mai mergem cu genti sau portofele la noi pe strada sa nu le fure un hot? Sa nu mai producem si vindem benzina ca sa nu se intepe cineva in conducta?!? Sa nu mai construim spitale sa nu sterpeleasca cineva caramizile sau sacii de ciment?!? Sa nu mai aiba bancile bani cash ca sa nu fie vreun jaf armat?

Pai nu tu faci licitatia, nu esti in stare sa o faci bine sa nu fie fraudata???Daca e ceva ilegal nu ai DNA sa ii prinda pe aia?!? Daca toate firmele de IT din Romania fraudeaza licitatii de ce vor sa lucreze cu ei toate multinationalele ?!?

Amice, esti idiot?!?”, a scris Ponta pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: STS Victor Ponta
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close