Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, critici la adresa Guvernului Tudose: „Criteriile de selecție ale membrilor cabinetului sunt total anapoda”

Victor Ponta, critici la adresa Guvernului Tudose: „Criteriile de selecție ale membrilor cabinetului sunt total anapoda”

Victor Ponta, critici la adresa Guvernului Tudose: „Criteriile de selecție ale membrilor cabinetului sunt total anapoda”
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Sep 2017   •   12:48

Victor Ponta a criticat componența Guvernului Tudose, despre care spune că a pus oameni nepotriviți în posturi nepotrivite. Vizați de fostul premier sunt Mihai Fifor și Lia Olguța Vasilescu.

„Problema e că are această calitate, de a nu se pricepe nici la Economie, nici la Apărare și atunci putea să fie și la Sănătate, putea să fie oriunde. Nu am nimic cu Mihai Fifor, e un om cu care m-am înțeles mereu foarte bine. Vă dau eu alt exemplu, mai ales că vorbisem înainte, în decembrie, despre acest lucru. Olguța Vasilescu ar fi fost bine să fie ministru, dar să fie la Dezvoltare Regională. A fost primar, se pricepe. La ministerul Muncii a zis niște lucruri… și uitați-vă ce situație e, cu salariile, cu pensiile. Domnul Fifor ar fi fost poate foarte bun, dar nu știu ce treabă are cu Apărarea… Are singura trebă că sigur nu va ieși din cuvântul domnului Dragnea cum a ieșit Țuțuianu, care Țuțuianu are marele păcat că nu facea exact ce îi spunea Liviu Dragnea”, a declarat Victor Ponta pentru PSNews.

Rezultatele guvernului actual sunt exact imaginea fidelă a componenței acestuia și a unui mod de a conduce țara după modelul încetățenit în administrația publică din Teleorman, crede Victor Ponta.

Criteriile de selecție ale membrilor cabinetului sunt total anapoda, iar efectele sunt vizibile cu ochiul liber și se vor accentua, mai explică fostul lider al PSD.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close