Antena 3 CNN Politică Victor Ponta despre marea problemă a României, infrastructura: „Cioloș și Guvernul tehnocrat stau de aproape un an fără să miște o hârtie”

Victor Ponta despre marea problemă a României, infrastructura: „Cioloș și Guvernul tehnocrat stau de aproape un an fără să miște o hârtie”

Victor Ponta despre marea problemă a României, infrastructura: „Cioloș și Guvernul tehnocrat stau de aproape un an fără să miște o hârtie”
de S.T.    |    27 Aug 2016   •   21:31

Victor Ponta, fostul premier al României, a transmis un mesaj despre marea problemă a României, infrastructura.

„In doar 3 ani Turcia a mai construit un pod gigant peste Bosfor, la Istanbul, legand Europa de Asia. Cu razboi la granita, atentate teroriste si tentativa de lovitura de stat !

De 12 ani noi nu reusim sa legam printr-o autostrada Transilvania de restul Romaniei, nici Pitesti-Sibiu, nici Comarnic-Brasov si nici Iasi - Targu-Mures!

A incercat Adrian Nastase in 2004 - a venit Basescu in 2005 si a oprit tot dupa ce strigase isteric ca Prim-Ministrul Frantei "a venit sa isi ia tainul" si ca Autostrada Transilvania (semnata cu americanii de la "Bechtel") este "o mare hotie! Proiectele au cazut si Nastase a fost bagat putin la inchisoare!

Tariceanu si Boc au vrut sa faca, dar nu au reusit sa semneze nimic!

Eu am terminat negocierile cu Vinci-Strabag (cele mai mari Companii de autostrazi din Europa), gata de semnare, dar s-au opus Basescu si PNL strigand ca de obicei ca este "o mare hotie"! Iar in 2015 un puternic reprezentant al Sistemului i-a spus direct Ministrului Transporturilor ca "cine semneaza vreo asemenea autostrada va ajunge in puscarie"!

Dacian Ciolos si Guvernul Tehnocrat stau de aproape 1 an fara sa miste o hartie din Master Planul de Transport si fara sa semneze macar 1 contract de 1 km! Asa ca pot sa stea linistiti, nu patesc nimic.

Vine 2018 - 100 de ani de la Unire - si Transilvania este tot mai legata de Viena si Budapesta si tot mai departata de Bucuresti si Iasi! Credeti ca asta e doar o intamplare, o slabiciune a noastra, chiar nimeni nu poate sa faca in 12 ani ce au terminat turcii in 3? Sau e o Strategie mai mare decat noi - si Basescu si altii doar isi joaca rolul de "sabotori" pe care l-au primit in aceasta Strategie?”, a scris fostul premier Victor Ponta, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close