Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Sunt îngrijorat pentru PSD. Ce bine se văd acum lucrurile de pe margine!

Victor Ponta: Sunt îngrijorat pentru PSD. Ce bine se văd acum lucrurile de pe margine!

Victor Ponta: Sunt îngrijorat pentru PSD. Ce bine se văd acum lucrurile de pe margine!
Sursa foto: Foto: Facebook / Victor Ponta
27 Iun 2016   •   13:22

Victor Ponta a apreciat, luni, pe Facebook, cine pierde și cine câștigă din fuziunea PNL – UNPR dar și ce se întâmplă cu celelalte partide importante din România:

Politica romaneasca ramane extrem de ciudata, irationala si greu de explicat pentru oameni!

Eu nu reusesc sa inteleg de ce si cui foloseste "casatoria" intre PNL si UNPR/ cel mult face bine miscarilor antisistem care primesc un nou argument contra tuturor partidelor si tuturor politicienilor- si va creste neincrederea generala in sistemul actual!

Dar, ca simplu cetatean ( din moment ce nu am nicio functie politica sau publica, si nici sprijin politic pentru vreuna in viitor) pot sa spun urmatoarele :

1. ma bucur ( rautacios) pt PNL - un partid in disolutie din cauza unei conduceri sinucigase, fara cuvant, principii, ideologie sau viziune/ unirea cu UNPR ( partid de stanga, avand culoarea rosie si lideri fosti pesedisti) va mari scarba si dezamagirea electoratului propriu si va consolida dezastrul electoral care se prefigureaza in toamna/ aducerea si a lui Geoana in combinatie e bomboana pe coliva - isi merita soarta!

2. Imi pare rau pt UNPR - au fost aliati seriosi si de incredere in guvernarea 2012-2015/ au construit un partid de la zero si au multi oameni valorosi/ au supravietuit ca identitate intr-un USL castigator si acum vor disparea rapid intr-un PNL pierzator

3. Sunt ingrijorat pt PSD - intotdeauna cel mai mare pericol pt PSD a fost izolare / e rau sa fi cel mai mare partid dar singur/ e fff usor sa scapi de aliati si e fff greu sa iti castigi altii ( mai ales daca impresia de aroganta si comportament de "vataf judetean" este transmisa catre parteneri)

4. Sunt bucuros pt ALDE - aratand consecventa si rabdare , dar si profitand de greselile catastrofale ale celorlati, devine din ce in ce mai mult un actor indispensabil atat pentru electoratul liberal ( dezamagit de PNL) cat si pentru PSD ( care nu mai are alt aliat compatibil si credibil in afara de ALDE)!

Ce bine se vad acum lucrurile de pe margine!

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Facebook partide UNPR PNL PSD fuziune
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close