Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, în Biroul Preşedintelui. Declaraţiile premierului la final de campanie

Victor Ponta, în Biroul Preşedintelui. Declaraţiile premierului la final de campanie

Victor Ponta, în Biroul Preşedintelui. Declaraţiile premierului la final de campanie
Sursa foto: Foto: VideoNews
29 Oct 2014   •   21:56
Premierul Victor Ponta a fost invitatul lui Mihai Gâdea în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei", la Antena 3. Preşedintele social-democrat a explicat cum a fost campania dar şi ce vrea să facă din postura de şef al statului. Premierul a venit însoţit de soţia sa, Daciana Ponta. 
 
  • Este o campanie care se vede la televizor, eu nu am văzut foarte mult. Am vrut să văd spitale, şcoli, autostrăzi, ce se întâmplă în agricultură. Cel mai mult îmi doresc ca în această seară să nu vorbim de politică, ci să vorbim despre oameni care trăiesc viaţa adevărată şi să vedem o altă Românie decât cea a scandalurilor, pe care o vedem destul de des. 
  • În funcţia de preşedinte trebuie să îi reprezinţi pe oameni, dar nu iei decizii pentru viaţa de zi cu zi, cum fac din postura de premier. Am încercat să întreb şi să folosesc sfaturile primite. Am încercat să am în jur oameni cu experienţă dar şi oameni tineri, cu energie şi cu dorinţa de a suporta şi partea neplăcută. 
  • Am făcut şi greşeli, nu poţi să iei doar decizii bune, dar chiar şi cele greşite le-am luat cu bună credinţă. Şi atunci am întrebat şi mi s-a explicat. Avantajul va fi atâta timp cât pot să îi ascult pe alţii 
  •  
    Actriţa Florina Cercel a relatat un prim episod al întâlnirii cu premierul Victor Ponta şi a explicat ce anume a atras-o la omul Victor Ponta. 

     
    Premierul a povestit şi experienţa de la conferinţa "The Economist" de săptămâna trecută, când a avut mai multe discuţii cu oameni de afaceri veniţi special pentru eveniment. 
     
  • Aşa mult s-a distrus... Mă gândesc numai cum să construim la loc. Ştiţi cât de mult este în continuare de construit? Sistem universitar, spitale, şcoli, teatre. A fost o conferinţă "The Economist" zilele acestea în România. Le spuneam străinilor care au venit să ne laude, despre mitul nostru al meşterului Manole. Am astupat lucruri rele şi am făcut jumate din zid. Speranţa mea este că mergem mai departe cu construcţia şi nu ne oprim aici. 
  • ×
    Subiecte în articol: Victor Ponta Sinteza Zilei Campanie
    Parteneri
    Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
    x close