Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Liviu Dragnea merge mai departe. Păcat de PSD

Victor Ponta: Liviu Dragnea merge mai departe. Păcat de PSD

Victor Ponta: Liviu Dragnea merge mai departe. Păcat de PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Iul 2017   •   18:40

Fostul premier Victor Ponta a comentat, joi, pe Facebook, desemnarea secretarului de stat de la Educaţie Petru Andea drept coordonator al activităţii filialei PSD Timiş până la alegerea noului preşedinte, după ce Sorin Grindeanu a fost exclus de Comitetul Executiv al partidului, afirmând că "Liviu Dragnea merge mai departe neabătut". 

"Da. Liviu Dragnea merge mai departe neabătut - păcat însă de PSD!", a scris Ponta. 

''Conducerea naţională a PSD m-a desemnat să mă ocup de coordonarea activităţii filialei în perioada care urmează, de la 1 august. Sunt vicepreşedinte coordonator. Eu am oficial funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei. Domnul Sorin Grindeanu şi-a pierdut calitatea de membru al PSD în urma deciziei CEx, ca urmare nu avem preşedinte, iar dintre vicepreşedinţi am fost desemnat eu să coordonez activitatea până când se vor organiza alegeri în filială, cel mai probabil, în toamnă'', a declarat, joi, Petru Andea, precizând că decizia forului naţional al PSD de excludere a lui Sorin Grindeanu a ajuns la PSD Timiş zilele trecute. 

Fostul premier Victor Ponta a anunţat, recent, că din septembrie va face politică într-un partid nou, altul decât cele aflate acum în Parlament. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Victor Ponta Liviu Dragnea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close