Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, mesaj dur: „PSD are o problemă gravă”

Victor Ponta, mesaj dur: „PSD are o problemă gravă”

Victor Ponta, mesaj dur: „PSD are o problemă gravă”
12 Iun 2017   •   11:21

Fostul premier Victor Ponta susţine luni, într-o postare pe Facebook, că PSD are "o problemă gravă cu modul în care conducerea centrală ia decizii şi acţionează".

Ponta a analizat modul în care s-au desfăşurat alegerile parţiale de duminică, punând eşecul partidului de la Târgu Jiu pe seama atitudinii din ultima perioadă a liderilor PSD.

"De ce a pierdut PSD? 1. Atitudinea de siguranţă absolută şi suficienţă a PSD (pe modelul de la "Centru") în faţa unui candidat PNL foarte muncitor şi hotărât (l-am învins pe dl. Romanescu în competiţia directă pentru Camera Deputaţilor cu 52-30% în 2008 cu multă muncă din partea întregului activ PSD şi după o luptă oricum dificilă)/e profund greşit să crezi că doar te prezinţi la alegeri şi victoria vine de la sine într-un oraş care a votat în ultimii 15 ani în special pentru Cârciumaru şi Ponta (şi doar în subsecvent pentru partidul pe care îl reprezentau aceştia)! 2. Liviu Dragnea i-a ameninţat pe candidatul PSD la Primărie şi pe liderii locali că dacă 'îl chemaţi pe Ponta în campanie şi vă afişaţi cu el vă tai toate proiectele de la Ministerul Dezvoltării!'. Deşi am insistat să fiu implicat în orice mod, teama acestora a prevalat şi aşa am fost 'exclus' din campanie pentru prima dată din 2004!!! Într-un oraş mic aşa cum e Târgu Jiu aceste lucruri se află imediat/oamenii nu au încredere într-un Partid care pune pe primul loc luptele egoiste din interior şi nu interesul oraşului şi al lor", a scris deputatul PSD de Gorj.

Al treilea motiv invocat de Ponta se referă la "dezamăgirea" pe care votanţii PSD o resimt în ultima perioadă. "Dezamăgirea alegătorilor PSD faţă de subiectele la nivel naţional din perioada campaniei: Legea salarizării care a creat mari aşteptări şi s-a terminat cu o poveste amară; forţările conducerii PSD de a da jos propriul Guvern fără a explica deloc care este motivul; aroganţă agresivă a unor lideri PSD de la televiziuni care sfidează realitatea pe care oamenii o văd cu ochii lor/faptul că acum toată lumea a înţeles că au fost păcăliţi în campania de la parlamentare cu povestea 'Victor este prietenul meu - o să aibă mari funcţii după alegeri aşa că votaţi PSD'??", a mai susţinut Ponta.

Fostul premier îi sfătuieşte, în final, pe social-democraţi să nu mai tacă şi să nu mai stea "cu capul plecat de frica şefului".

"Cine are ochi şi urechi trebuie să înţeleagă că PSD are o problema gravă cu modul în care Conducerea centrală ia decizii şi acţionează. Cine tace de 'teamă' să nu se supere 'Şeful' va păţi că la Târgu Jiu! Din păcate", a transmis Victor Ponta.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Victor Ponta Victor Ponta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close