Antena 3 CNN Politică Situație alarmantă pentru Klaus Iohannis. Victor Ponta: „Trebuie să îi facem plângere penală?”

Situație alarmantă pentru Klaus Iohannis. Victor Ponta: „Trebuie să îi facem plângere penală?”

Situație alarmantă pentru Klaus Iohannis. Victor Ponta: „Trebuie să îi facem plângere penală?”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    21 Iun 2016   •   21:16

Fostul premier Victor Ponta lansează o ipoteză alarmantă pentru preşedintele Klaus Iohannis.

„Trebuie să îi facem plângere penală lui Iohannis că i-a mințit pe cei din Diaspora?”, a scris Ponta, marți, pe contul său de Facebook.

Ponta îl acuză pe Klaus Iohannis că i-a minţit pe românii din străinătate.

„În 2014, probabil în turul 2 am pierdut alegerile pentru că n-am organizat bine votul în Diaspora. Unul dintre argumentele domnului Iohannis a fost că datorită lui toți cei din Diaspora vor vota. Iată noua lege scrisă de PNL și promulgată de domnul Iohannis, avem 1.000 de români care s-au încris și care vor vota la alegerile din toamnă. N-am rezolvat niciun fel de problemă(…). Eu am vrut să subliniez o absurditate. O problemă politică și de organizare nu se rezolvă cu plângeri penale”, a spus Victor Ponta, marți seară, la Antena 3.

Puţin peste 1000 de români din străinătate din totalul de aproximativ 500.000 au solicitat să voteze prin corespondenţă la alegerile parlamentare, în timp ce autorităţile române au primit 334 solicitări de înfiinţare a unor secţii de votare, a declarat, marţi, vicepreşedintele AEP, Marian Muhuleţ.

„Deci acum e Iohannis președinte și legea privind votul prin corespondență cum a promis PNL; Guvern tehnocrat și Lazăr Comănescu ministru de externe.

Trebuie să îi facem plângere penală lui Iohannis că i-a mințit pe cei din Diaspora? Guvernului!? Ministrului de Externe Comănescu, cel care oricum nu are treabă cu alegerile? Sau PNL pentru lege!?

Sau înțelegem că propaganda și manipularea nu țin loc de soluții serioase la probleme complicate! ”, a scris Victor Ponta, marți, pe pagina sa de Facebook.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Subiectiv”

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close