x close

Fii alături de noi!

Victor Ponta, reacție dură la adresa conducerii Universității București: Murdăresc numele instituției

de 01 Mar 2016   •   14:22
Victor Ponta, reacție dură la adresa conducerii Universității București: Murdăresc numele instituției 85
Fostul premier reacționează la decizia Universității București de a cere pentru a treia oară retragerea titlului de doctor pentru Ponta, acuzat de plagiat.

"In anii '50 comunistii veniti la conducerea Universitatii din Bucuresti dadeau afara oamenii pe criterii strict politice! In 2011 cativa securisti au fost impusi de Basescu la conducerea Universitatii si de atunci fac acelasi lucru - decizii pe criterii strict politice ( de 4 ani se ocupa DOAR de teza mea inceputa in 1999 si finalizata in 2003, cu un subiect "Curtea Penala Internationala" pe care DOAR eu l-am tratat in acei ani, au facut o Comisie DOAR pt mine si cer retragerea unui titlu obtinut legal DOAR pt mine )! Nu ma consoleaza faptul ca voi castiga iar in justitie ( asa cum am mai castigat deja pana acum)! Regret ca Romania are in 2016 metode si mentalitati tipice anilor '50 / ca institutii fundamentale sunt conduse de oameni "dirijati" de propriile lor slabiciuni si "schelete din dulap" / si regret ca numele Universitatii este murdarit tocmai de cei care ar trebui sa il apere / sunt bucuros ca Facultatea de Drept a refuzat sa fie implicata in aceasta rafuiala politica ! Si in anii '50 si in 2016 ticalosia are si oameni care nu se lasa speriati!", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Universitatea din Bucureşti a retrimis Ministerului Educaţiei dosarul privind teza de doctorat a fostului premier Victor Ponta, însoţită de solicitarea de retragere a titlului de doctor al fostului prim-ministru.

Universitatea din Bucureşti a retrimis, pentru a treia oară, dosarul lui Victor Ponta la Ministerul Educaţiei, cu solicitarea de retragere a titlului de doctor, a confirmat, marţi, pentru Mediafax, prof. univ. Marian Popescu, preşedintele Comisiei de Etică a Universităţii din Bucureşti.

poza

Actualitate

22 de milioane de euro, dispărute în șase minute. Corpul de Control al Ministerului Agriculturii a intrat pe fir

Suspiciuni de fraudă cu fonduri europene la Agenția de Dezvoltare Rurală. Cele 22 de milioane de euro ce ar fi trebuit să ajungă pentru tot anul au fost epuizate în şase minute. Ministrul Agriculturii a...

31 Mai 2016  •  10:43

poza

Show

Confesiunea făcută de Sebastian Papaiani de pe patul de spital

Maestrul Sebastian Papaiani a trecut prin clipe grele, în ultimele zile, după ce a suferit un accident vascular cerebral şi s-a prăbuşit  în baia casei sale, acolo unde a şi fost găsit de către so...

31 Mai 2016  •  09:56

sati