Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, reacție surprinzătoare la decizia magistraților în cazul Olguței Vasilescu

Victor Ponta, reacție surprinzătoare la decizia magistraților în cazul Olguței Vasilescu

Victor Ponta, reacție surprinzătoare la decizia magistraților în cazul Olguței Vasilescu
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/Facebook
06 Apr 2016   •   18:56

Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care felicită magistrații de la Curtea de Apel București pentru decizia luată în cazul Olguței Vasilescu.

Știu că nu am voie să critic deciziile Justiției și respect această interdicție. Dar sper că am voie să laud din toată inima o decizie corectă așa cum este cea luata azi de Curtea de Apel București în cazul uneia din cele mai eficiente și curajoase primărițe din România! Ar fi bine să avem în PSD și în politica din România mai multi "bărbați" așa cum e Olguța!”, a scris Ponta pe Facebook.

Curtea de Apel Bucureşti a decis miercuri să revoce măsura arestului la domiciliu pentru primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, în dosarul în care aceasta este acuzată de procurorii DNA de luare de mită.

Curtea de Apel Bucureşti a admis miercuri contestaţia depusă de Lia Olguţa Vasilescu la decizia Tribunalului Bucureşti din 31 martie, prin care era plasată în arest la domiciliu.

Decizia este definitivă, astfel încât Lia Olguţa Vasilescu va fi cercetată în libertate, fără să aibă nicio restricţie.

 

Știu că nu am voie să critic deciziile Justiției și respect această interdicție. Dar sper că am voie să laud din toată...

Posted by Victor Ponta on 6 Aprilie 2016

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Olguta Vasilescu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close