Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, replică acidă pentru casa din Sibiu pierdută de Klaus Iohannis: Mai are 5 la fel și oricum stă foarte puțin în România!

Victor Ponta, replică acidă pentru casa din Sibiu pierdută de Klaus Iohannis: Mai are 5 la fel și oricum stă foarte puțin în România!

Victor Ponta, replică acidă pentru casa din Sibiu pierdută de Klaus Iohannis: Mai are 5 la fel și oricum stă foarte puțin în România!
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Apr 2016   •   16:23

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj ironic la adresa președintelui Klaus Iohannis, dat afară de ANAF dintr-un imobil din centrul Sibiului, pierdut încă de anul trecut în instanță.

Și ce mare scofală (ar spune danileții și alte slugi aflate azi de serviciu)!? Oricum nu îi trebuie casă Dlui. Iohannis că mai are 5 la fel și oricum stă foarte puțin în România!? Și sigur acum uită ANAF de cei 600.000 încasați în locul statului ca și chirie! Dar eu propun să încaseze în continuare 3.000 Euro pe lună de la Raiffeisen Bank (banca aia unde e șef pe zeci de mii lunar Ionuț Dumitru - tăietorul de pensii și salarii al lui Băsescu) - că bacșisul în Florida e mare și nu merge doar din salariu!”, a scris Ponta pe Facebook.

Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Sibiu a solicitat in data de 25 martie 2016 radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al sotilor Iohannis, in cazul imobilului din centrul Sibiului pierdut in instanta anul trecut, se arata intr-un raspuns al institutiei transmis HotNews.ro.

Demersul AJFP vine la mai bine de cinci luni de la pronuntarea decizie definitive a Curtii de Apel Brasov prin care Carmen si Klaus Iohannis au pierdut imobilul.

 

Și ce mare scofală (ar spune danileții și alte slugi aflate azi de serviciu)!? Oricum nu îi trebuie casă Dlui. Iohannis...

Posted by Victor Ponta on 4 Aprilie 2016

 

 

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close