Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Tudose a câștigat repriza întâi și a capitulat în a doua

Victor Ponta: Tudose a câștigat repriza întâi și a capitulat în a doua

Victor Ponta: Tudose a câștigat repriza întâi și a capitulat în a doua
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Oct 2017   •   20:25

Deputatul Victor Ponta a afirmat, referindu-se la ultimele evoluţii din PSD, că premierul Mihai Tudose "a câştigat repriza întâi şi a capitulat necondiţionat în repriza a doua", precizând că, până la urmă, "au pierdut toţi". 

"Tudose a câştigat repriza întâi şi a capitulat necondiţionat în repriza a doua! Păcat. Deci au pierdut toţi până la urmă. Inclusiv Guvernul, inclusiv România!", a scris Victor Ponta, vineri, pe Facebook. 

În opinia sa, nominalizarea lui Paul Stănescu, la Ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, şi a lui Felix Stroe, la Ministerul Transporturilor, arată că "se poate mai rău" decât cu Sevil Shhaideh şi Răzvan Cuc. 

"După 'tinerii' lui Băsescu a venit şi rândul 'tinerilor' lui Dragnea! Cu Stănescu şi Stroe e clar că se poate mai rău decât cu Shhaideh şi Cuc! Îl vedeţi pe 'europeanul' Stănescu seducându-i pe cei din Comisia Europeană? Îl vedeţi pe 'tânărul şi elegantul' Felix Stroe discutând despre coridoarele de transport european sau despre salvarea TAROM? Mai bine să nu îi vedeţi - zău! De ce s-a mai făcut schimbarea? Ca să plângem după cei care au plecat?", a mai scris Victor Ponta. 

Potrivit fostului premier, Marius Nica trebuia pus ministru al Fondurilor Europene din ianuarie 2017. "Îl punem acum ca să avem pe cine să dăm vina pentru anul acesta pierdut?", a afirmat Ponta. 

Totodată, acesta a opinat că "pretextul" schimbării unor miniştrii pentru dosarul făcut de DNA a fost "neinspirat". 

"Am spus şi eu că pretextul schimbării unor miniştri pentru dosarul făcut de DNA a fost 'neinspirat'! Ştiam că ALDE nu o să cedeze - şi acum iată ce a ieşit!?!? Un circ din care a pierdut absolut toată lumea - dar au câştigat 'tinerii europeni profesionişti' Stănescu şi Stroe!!!", a adăugat Victor Ponta. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Victor Ponta mihai tudose
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close