Antena 3 CNN Politică Viorel Cataramă, eliminat din competiţia pentru şefia PNL. Conducerea PNL, disputată între Orban şi Buşoi

Viorel Cataramă, eliminat din competiţia pentru şefia PNL. Conducerea PNL, disputată între Orban şi Buşoi

Viorel Cataramă, eliminat din competiţia pentru şefia PNL. Conducerea PNL, disputată între Orban şi Buşoi
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
12 Iun 2017   •   17:40

Viorel Cataramă și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al PNL, însă nu va putea candida la Congresul de sâmbătă, potrivit deciziei comisiei de organizare. Motivul este faptul că motiunea depusă de acesta - "Politica națională - Calea liberală. #Restart" - nu a strâns susținerea a 10 filiale așa cum prevede regulamentul, susținere care nu trebuie s fie exclusiva. 
Potrivit HotNews, sâmbătă, se vor confrunta pentru șefia partidului doar Ludovic Orban și Cristian Busoi. 

"În urma votului organizat la nivelul filialelor PNL, în cadrul Comitetelor Directoare Județene, moțiunile susține de Ludovic Orban ("Partidul Național Liberal- Forța Dreptei") și de Cristian Bușoi ("PNL - partidul viitorului. Pentru o Românie dreapt, echilibrată și puternică!") au îndeplinit condițiile statutare pentru a fi supuse dezbaterii și votului în cadrul Congresului PNL din 17 iunie. Moțiunea susținută de Viorel Cataramă ("Politica națională - Calea liberală") nu întrunit condițiile statutare pentru a fi supusă dezbaterii și votului în cadrul Congresului PNL, întrucat nu a fost validată de Comitetele Directoare Județene  din cel puțin 10 filiale PNL, conform art. 72, alin. 1 din Statutul PNL" se arata in comunicatul transmis de PNL. 
 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close