Antena 3 CNN Politică Atacuri suburbane în PNL: Șobolanule, ești atât de nesimțit!

Atacuri suburbane în PNL: Șobolanule, ești atât de nesimțit!

Atacuri suburbane în PNL: Șobolanule, ești atât de nesimțit!
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Oct 2016   •   15:16

Lucian Duță, secretar executiv al PNL, fost șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, a scris, pe Facebook, un comentariu la o postare a lui Mihai Voicu, unul dintre candidații PNL pentru diaspora și actual președinte al PNL Sector 1.

Duță îl atac dur pe Voicu și îl acuză de mai multe lucruri:

”Șobolanule ești atât de nesimțit! Ești președinte la sectorul 1 și tu candidezi în diaspora! Măăăăă! Nu ți-e rușine? Adică: te dai mare șef în București dar te ascunzi pe o listă de kkt în diaspora! Tu reprezinți ceea ce este noi în politica românească!”…acesta este doar unul dintre mesajele pe care deputatul le-a șters de pe pagina facebook, încercând să ascundă dialoguri ce arătau conflictele din interiorul organizației”, ar fi scris Lucian Duță, la postarea lui Mihai Voicu.

În replică, Mihai Voicu a scris, pe Facebook “Mai mulți prieteni îmi semnalează că ar trebui să îi dau o replică unui individ sinistru, pe nume Lucian Duță, care mă atacă într-un comentariu pe undeva. Chiar nu pierde vremea cu așa ceva. Aștept să mă atace și Marecel Hoară și Edmond Tălmăceanu și apoi mai vedem”, a scris Mihai Voicu.

Articol în curs de actualizare.

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close