Antena 3 CNN Politică Vrea Victor Ponta să se întoarcă la la conducerea PSD sau a Guvernului? Răspunsul fostului premier

Vrea Victor Ponta să se întoarcă la la conducerea PSD sau a Guvernului? Răspunsul fostului premier

Vrea Victor Ponta să se întoarcă la la conducerea PSD sau a Guvernului? Răspunsul fostului premier
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Mai 2016   •   16:16

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, luni, la Târgoviște, întrebat într-o conferință de presă dacă vrea să revină la conducerea PSD sau în funcția de premier, că "nici una, nici alta", scrie Agerpres.

''Nici una, nici alta. Mi-e bine unde sunt, am funcția de membru de partid, dar, după cum ați văzut, se aude când vreau să zic ceva'', a spus Ponta.

Acesta a fost întrebat de jurnaliști ce va face dacă partidul îl va propune prim ministru.

''O să am grijă să nu mă propună. Pentru că dintre miniștrii care au făcut parte din guvernul meu sunt suficient de mulți care pot să fie prim miniștri, fără să trebuiască, ca mine, o dată la șase săptămâni să se ducă la Înalta Curte ca să explice ce am făcut acum 11 ani ca avocat'', a precizat Ponta.

Fostul premier a vorbit și despre președinția Camerei Deputaților.

''Ceea ce mă preocupă și ceea ce fac cu mare plăcere este efortul alături de colegii mei din conducerea centrală a PSD de a-i sprijini în mod clar și cu ceea ce putem noi pe colegii noștri la alegerile locale (...). Despre Camera Deputaților, după cum ați putut constata nu trebuie să am neapărat o funcție ca vocea mea să se facă auzită. Restul, ce se întâmplă la Camera Deputaților e o decizie a conducerii PSD. Mie mi se pare un pic de râs situația, ca să fiu sincer. Nu mi-am închipuit că cineva fuge cu scaunul. Nu sunt eu cel în măsură să comentez. E, repet, o decizie a PSD, a Camerei Deputaților. (...) Sunt într-o perioadă în care mă bucur de faptul că nu am funcție'', a afirmat Ponta.

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent luni la Târgoviște la inaugurarea unui corp de clădire al campusului Universității Valahia și a susținut o conferință de presă la sediul PSD Dâmbovița.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta PSD
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close