Antena 3 CNN Politică Zvon de remaniere din partea PDL. Află care sunt miniştrii ce şi-ar putea lua zborul din Guvernul Boc

Zvon de remaniere din partea PDL. Află care sunt miniştrii ce şi-ar putea lua zborul din Guvernul Boc

Zvon de remaniere din partea PDL. Află care sunt miniştrii ce şi-ar putea lua zborul din Guvernul Boc
Sursa foto: Foto: sfin.ro
de O.P.    |    10 Ian 2012   •   06:11

Zvonurile privind o posibilă remaniere a cabinetului condus de Emil Boc sunt tot mai dese, chiar dacă oficialii coaliţiei de la Guvernare se feresc să discute public despre asta. În PDL există mai multe voci importante, între care Vasile Blaga sau Raluca Turcan, care văd schimbarea unor miniştri drept o soluţie bună pentru îmbunătăţirea imaginea partidului.

Desi la nivel oficial nu exista o decizie, democrat liberalii iau in calcul o eventuala remaniere pentru a mai improspata imaginea partidului. Sa-i luam pe rand: cel mai vehiculat nume este cel al lui Valerian Vreme, ministrul comunicatiilor. I se reproseaza ca este anonimul Guvernului Boc. Din septembrie 2010 a ocolit comunicarea cu presa si chiar si presedintele Basescu l-a criticat.

Un alt necunoscut este Ion Ariton, si lui i se reproseaza comunicarea ineficienta. El are totusi suportul gruparii Blaga din PDL, vizat de o eventuala remaniere e si Valeriu Tabara, de la Agricultura, lui i se reproseaza lipsa rezultatelor.

Altii aflati pe lista sunt Baconschi, Funeriu, Igas. Niciunul nu se vede inlocuit din functii, in schimb mai multi lideri importanti din PDL cer o remaniere, cat mai repede.

Vasile Blaga, Petru Filip, Raluca Turcan cred ca e nevoie de o reimprospatare a guvernului, secretarul general al PDL Ioan Oltean spune ca o remaniere e de dorit, dar ea nu trebuie discutata in public.




×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close