Antena 3 CNN Actualitate Adina Anghelescu: "Emilian Eva a săvârşit lucruri foarte grave. Se ştie cât de mult a încălcat legea"

Adina Anghelescu: "Emilian Eva a săvârşit lucruri foarte grave. Se ştie cât de mult a încălcat legea"

Adina Anghelescu: "Emilian Eva a săvârşit lucruri foarte grave. Se ştie cât de mult a încălcat legea"
Sursa foto: Foto: VideoNews
26 Iun 2015   •   09:35
Procurorul acuzat de abuzuri în dosarul Telepatia a fost plasat sub control judiciar, vineri. Practic, un fost procuror DNA, prin mâinile căruia au trecut dosare foarte grele acum este pus sub control judiciar de către colegii săi de la DNA. 
 
Jurnalistul Antena 3, Adina Anghelescu, a explicat că Eva nu este la prima abatere. 
 
"Despre acesta se ştie cât de mult a încălcat legea în ultima perioadă. LA finele anului 2014, acelaşi procuror a fost sancţionat disciplinar de secţia pentru procurori a CSM pentru manifestări care ating onoarei şi probităţii profesionale dar şi prestigiului justiţiei, dar aceasta s-a materializat în diminuarea salariului cu 20% pe o perioadă de cinci luni. La acea vreme, chiar Laura Codruţa Kovesi a sesizat Inspecţia Judiciară."
 
Dar problemele nu se opresc aici, conform Adinei Anghelescu:
 
"Acest procuror a sărvârşit lucruri foarte grave, a făcut interceptări abuzive de-a lungul timpului, a avut şi un conflict personal cu un coleg al lui, legat de o fostă iubită, în fine, a încercat să pună presiune pe diverse persoane, tocmai pentru a băga în bucluc diverse personaje pe care el sau alţii intenţionau să le introducă sub acuzare în diverse dosare."
 
"Cred că este momentul ca într-adevăr să se facă o curăţenie generală în parchete", a conchis Adina Anghelescu. 
 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close