Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Cred că schimbarea majorităţii parlamentare se va realiza cu ajutorul DNA

Adrian Ursu: Cred că schimbarea majorităţii parlamentare se va realiza cu ajutorul DNA

Adrian Ursu: Cred că schimbarea majorităţii parlamentare se va realiza cu ajutorul DNA
13 Mar 2015   •   12:40

Adrian Ursu, realizatorul emisiunii "Secvenţial", a comentat, vineri, la Antena 3, decizia procurorilor de a cere arestarea senatorului PSD, Dan Şova, pentru complicitate la abuz în serviciu. Faptele la care se face referire s-au petrecut în urmă cu mai mulţi ani.

"Dacă tot se cere reţinerea lui Dan Şova sper că vor veni şi cu celelalte detalii, pe care le aşteptăm cu toţii. Încă de ieri am văzut o posibilă încercare de apropiere a procurorilor de Victor Ponta. Şi Marian Vanghelie a fost un actor important în campaniile electorale ale lui Victor Ponta. Poate suntem doar noi cârcotaşi, răspunsul simplu ar fi că organele statului încearcă să elimine putregaiul şi corupţia. Eu cred că schimbarea majorităţii, despre care se vorbeşte în aceste zile chiar şi în presa poloneză, se va realiza cu ajutorul DNA. E posibil orice" a afirmat Adrian Ursu.

Radu Tudor, realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", crede că măsura propusă de DNA este una mult prea dură.


"Înţeleg că Dan Şova în momentul de faţă este pericol public pentru nişte fapte pe care le-ar fi comis în 2005. Suntem în 2015. Timp de 10 ani de zile, acest parlamentar al Partidului Social Democrat a dovedit vreun pericol, s-a sustras urmăririi penale, nu s-a prezentat la DNA de câte ori a fost chemat?", a spus Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu radu tudor dan sova
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close