Antena 3 CNN Actualitate Aleargă 177 de km, de la Braşov la Bucureşti pentru o cauză socială: Fără hidratare, alimentare şi asistenţă medicală

Aleargă 177 de km, de la Braşov la Bucureşti pentru o cauză socială: Fără hidratare, alimentare şi asistenţă medicală

Aleargă 177 de km, de la Braşov la Bucureşti pentru o cauză socială: Fără hidratare, alimentare şi asistenţă medicală
Sursa foto: Foto: andreirosu.wordpress.com
02 Noi 2011   •   16:20

Andrei Roşu va alerga 177 de km, distanţa de la Braşov la Bucureşti, joi 3 şi vineri 4 noiembrie 2011, pentru a susţine Fundaţia Hospice Casa Speranţei, informează romaniapozitiva.ro.  Fundaţia este dedicată îngrijirii pacienţilor diagnosticaţi cu o boală incurabilă, aflată într-un stadiu avansat.

Andrei s-a gândit să ţină publicul la curent cu informaţii “live” pe tot parcursul alergării şi va implementa un concept numit Run News-Letter. Astfel, el va trimite pe mail, la interval de o oră, informaţii despre cum decurge acest proiect ambiţios.

Andrei a făcut primul pas de maratonist la Polul Nord

El va pleca din faţa sediului Hospice Brasov joi, ora 11.00 şi se va opri la intrarea în Bucureşti, vineri 4 noiembrie.  Durata estimată a alergării este de 29 ore. Fără puncte de hidratare şi de alimentare, fără drumuri închise circulaţiei auto, fără muzică şi baloane, fără asistenţă medicală, fără concurenţi, fără termene limită şi timpi intermediari, fără aplauze de la spectatori, fără podium, fără medalie de finisher…

Andrei Roşu mai are de parcurs două ultra-maratoane (februarie şi martie 2012) până să devină primul om din lume care a alergat 7 maratoane şi 7 ultra-maratoane pe 7 continente. A făcut primul său pas de maratonist la Polul Nord şi de atunci nimic nu i s-a mai părut imposibil, dorind să demonstreze că noi ne trasăm propriile limite.

Andrei Roşu a făcut parte din trupa Gaz pe Foc.

Vezi mai multe detalii pe blogul lui Andrei Roşu.

×
Subiecte în articol: Brașov bolnavi fundatie pacienti hidratare
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close