Antena 3 CNN Actualitate ANI a sesizat Parchetul în cazul Brânduşei Novac, acuzată că a încălcat legea privind conflictul de interese

ANI a sesizat Parchetul în cazul Brânduşei Novac, acuzată că a încălcat legea privind conflictul de interese

ANI a sesizat Parchetul în cazul Brânduşei Novac, acuzată că a încălcat legea privind conflictul de interese
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Mai 2011   •   10:07

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cazul Brânduşei Novac, manager al Circului Globus şi deputat în Parlamentul României. Potrivit ANI, Brânduşa Novac a încălcat legea privind conflictul de interese în materie administrativă.

ANI s-a sesizat din oficiu în cazul deputatei, la 16 noiembrie 2010. Brânduşa Novac, în calitate de director al "Circ&Variete Globus" Bucureşti, nu a respectat regimul juridic privind depunerea şi completarea declaraţiilor de avere şi de interese.

Potrivit ANI, funcţia de director al "Circ&Variete Globus" Bucureşti, instituţie publică aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, este o funcţie publică de conducere, remunerată de către autoritate, în baza unui contract de management încheiat pe durată determinată, iar remuneraţia managerului persoană fizică este asimilată, din punct de vedere fiscal, veniturilor salariale.

Novac este în incompatibilitate deoarece eMediafax.

 

×
Subiecte în articol: ANI conflict de interese
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close