Antena 3 CNN Actualitate Arădenii au protestat pe un drum judeţean, după ce o tânără a murit încercând să evite gropile din asfalt

Arădenii au protestat pe un drum judeţean, după ce o tânără a murit încercând să evite gropile din asfalt

Arădenii au protestat pe un drum judeţean, după ce o tânără a murit încercând să evite gropile din asfalt
07 Mar 2015   •   20:23

Peste 200 de oameni au protestat pe un drum judeţean din Arad, nemulţumiţi de străzile pline cu gropi. Săptămâna trecută, exact în acelaşi loc, o tânără de doar 24 de ani şi-a pierdut viaţa.

Apropiaţii fetei, care au organizat protestul, spun că tânăra a murit pentru că a încercat să evite gropile, şi a intrat cu maşina într-o autoutilitară.

"N-am curajul să mă duc până la Arad. Îmi pun întrebarea oare cine intră în mine sau în cine intru eu?", a întrbat o femeie prezentă la protest.

Pentru ca o altă persoană să nu îşi mai piardă viaţa din cauza drumurilor pline de gropi, arădenii au iesit să protesteze.

"Ne este periclitata viaţa şi vrem să luăm atitudine cu acest manifest. La un moment dat, o să ajungem să suferim accidente foarte grave", a afirmat o altă persoană.

Oamenii le cer autorităţilor să repare drumurile pentru că, spun ei, fata de doar 24 de ani şi-a pierdut viaţa încercând să evite gropile din asflat.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, reiese că tanara a intrat pe contrasens din neatenţie şi că gropile sunt la câteva sute de metri depărtare de locul accidentului. Cu toate acestea, oamenii sunt pregătiti să iasă din nou în stradă şi saptamana viitoare, să protesteze pe un alt drum judeţean cu probleme.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close