Antena 3 CNN Actualitate Bătaie cu bâte în faţa sediului poliţiei Timiş. IMAGINI în exclusivitate

Bătaie cu bâte în faţa sediului poliţiei Timiş. IMAGINI în exclusivitate

Bătaie cu bâte în faţa sediului poliţiei Timiş. IMAGINI în exclusivitate
de S.T.    |    05 Iul 2015   •   09:13

Avem imagini în exclusivitate cu interlopii implicaţi în bătaia cu bâte din faţa sediului poliţiei Timiş, din Timişoara.

Momentan, doar nouă oameni din cele două grupări interlope, care s-au războit în această noapte, au fost identificaţi. Patru dintre ei au ajuns la spital, iar restul în beciul poliţiei, pentru declaraţii.

Protagoniştii scandalului de aseară sunt locotenenţii lui Sorin Udrea, un cunoscut interlop din oraş, şi Tudor Stoiţi, lider al unui clan rival. Între cele două grupări există de mulţi ani dispute violente, iar atacul de aseară vine în contextul în care dosarul grupării conduse de Udrea este aproape de a fi finalizat la Tribunalul Timiş. 

Bătaia între clanurile rivale de interlopi a izbucnit în jurul orei 4.00, peste drum de sediul Poliţiei Timiş. Un grup de bărbaţi, din care făceau parte Tudor Stoiţi şi Adrian Taloş, a fost atacat de 10 persoane. Potrivit martorilor, agresorii au intrat în club, s-au dus direct spre masa unde stăteau aceştia şi i-au luat la bătaie.

Primul lovit a fost Stoiţi, el fiind, se pare, principalul vizat în cadrul atacului. Bărbatul a ajuns la spital desfigurat, în urma bătăii încasate. Imediat s-a declanşat bătaia generală, în care mai mulţi oameni au fost răniţi.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis o anchetă pentru comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, precum şi tulburarea liniştii şi a ordinii publice.

×
Subiecte în articol: imagini Timis Timisoara interlopi scandal
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close