Antena 3 CNN Actualitate Bătrâna de 83 de ani din Braşov, care a fost lăsată să plece din spital, a fost găsită MOARTĂ. Medici legişti: Decesul, din cauza frigului

Bătrâna de 83 de ani din Braşov, care a fost lăsată să plece din spital, a fost găsită MOARTĂ. Medici legişti: Decesul, din cauza frigului

Bătrâna de 83 de ani din Braşov, care a fost lăsată să plece din spital, a fost găsită MOARTĂ. Medici legişti: Decesul, din cauza frigului
de O.P.    |    M.Z.    |    09 Mar 2015   •   14:23
Update 14.23 - Este oficial: din cauza frigului, a murit bătrâna de 83 de ani din Braşov, dispărută sâmbătă dimineaţa de la spitalul Tractorul.

Acesta este verdictul dat de medicii legişti, în urma autopsiei.

Familia bătrânei este revoltată că femeia a fost lăsată să plece de la spital, în pijama şi papuci, deşi avea pierderi de memorie şi fusese adusă de urgenţă cu Salvarea.

Femeia a fost găsită moartă de frig într-o zonă împădurită de la marginea oraşului.

_________________________________________

Ştirea iniţială 05.38

Bătrâna de 83 de ani, din Braşov,  dispărută de sâmbătă dimineaţa de la spitalul Tractorul a fost găsită moartă într-o zonă împădurită de la marginea oraşului.

Femeia a ajuns sîmbătă cu ambulanţa la spital, dar a plecat de acolo în pijama şi papuci, după ce medicii i-au permis să se externeze pe semnătură şi nu au anunţat familia.



În încercarea de a o găsi, nepoata ei şi prietenii acesteia au demarat şi pe Facebook o campanie intitulată "Ajutaţi-ne să găsim bunica!". Sute de oameni au răspuns apelului şi au început să o caute pe femeie, insă nu au mai găsit-o în viaţă.

După mai bine de o zi de căutări, femeia de 83 de ani care a fost lăsată să plece din spitalul braşovean Tractorul a fost găsită fără viaţă, pe un câmp de la marginea Braşovului. Nepoata ei a povestit pe Facebook momentul tragic în care a găsit-o.

M-am întors acum din câmp. Părea că doarme, întinsă pe o parte, în noroi. Capul şi-l acoperise cu păturica cu care a plecat de acasă. (...) Şi... tălpile goale!
CRINA COLIBAN, nepoata bătrânei
SURSA: facebook.com

Bătrîna a ajuns sîmbătă cu ambulanţa la spital, pentru că se simţea rău. Avea un edem pulmonar, trecuse printr-un stop cardiorespirator şi suferea şi de pierderi de memorie. La scurt timp, medicii i-au permis să plece din spital fără să-i anunţe familia.

Căutările au început în momentul în care nepoata bătrânei a realizat că acesta nu mai este la spital.

Nepoata bătrînei vrea acum ca cei vinovaţi pentru că femeia a fost lăsată să plece din spital în halat şi în papuci să fie traşi la răspundere.

Pentru tălpile goale în care te-au lăsat sa pleci din spital, Bunico, o să devii Motivul pentru care alți bătrâni nu vor mai muri!
CRINA COLIBAN, nepoata bătrânei
SURSA: facebook.com

Din primele cercetări, bătrîna nu avea urme de violenţă pe corp şi cel mai probabil a murit de frig. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele decesului bătrânei.

×
Subiecte în articol: decese
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close