Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Popovici: Băsescu a dezbinat ţara. Nava e la cheu, dar ruginită, găurită şi adusă de alt echipaj

Bogdan Popovici: Băsescu a dezbinat ţara. Nava e la cheu, dar ruginită, găurită şi adusă de alt echipaj

Bogdan Popovici: Băsescu a dezbinat ţara. Nava e la cheu, dar ruginită, găurită şi adusă de alt echipaj
02 Mai 2013   •   22:20

Traian Băsescu este o reminiscenţă a comunismului, a declarat pentru ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei" Bogdan Popovici, condamnat în dosarul "Trofeul Calităţii" la şase ani de închisoare cu executare.

"Traian Băsescu nu a fost gospodar niciodată. Şi-a tulburat ţara continuu. (...) Este un preşedinte care a dezbinat o ţară", a afirmat Popovici, comentând că "nava e la cheu, dar ruginită, găurită şi adusă de un alt echipaj", făcând astfel referire la o declaraţie a preşedintelui Băsescu cu privire la redresarea economică a României. 

"Nu sunt fan PSD, PNL, USL. Nu am opţiuni politice pentru că nu cred că e foarte mare diferenţa în spectrul ăsta politic", completează Bogdan Popovici, din spatele gratiilor.

Bogdan Popovici, condamnat în dosarul "Trofeul calităţii": Marina a vorbit din nevoia ei de adevăr

După ce Mihai Gâdea a stat de vorbă cu Marina Popovici, una dintre persoanele condamnate pentru corupţie în dosarul "Trofeul Calităţii", în ediţia de  joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, Gâdea a vorbit cu soţul acesteia, afaceristul Bogdan Popovici.

Marina-Ioana Popovici alături de soţul său Bogdan Popovici se află la închisoare după ce au fost condamnaţi în dosarul „Trofeul Calităţii“. Bogdan Popovici a primit o pedeapsă de şase ani de închisoare, iar soţia sa cinci ani, ambele pedepse fiind cu executare.



Citeşte şi:

Interviu emoţionant de după gratii. Marina Popovici: Nu am crezut până în ultima clipă

Ce spune Marina Popovici despre arestarea ei în dosarul "Trofeul Calităţii"

Marina Popovici: Să fii închis cere un efort de adaptare uriaş. Primăvara este mai greu

Marina Popovici: Dacă eu sunt aici, înseamnă că ceva este în neregulă acolo

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close