Antena 3 CNN Actualitate Camere de supraveghere, instalate de DNA în birourile vicepreşedinţilor CJ Iaşi

Camere de supraveghere, instalate de DNA în birourile vicepreşedinţilor CJ Iaşi

Camere de supraveghere, instalate de DNA în birourile vicepreşedinţilor CJ Iaşi
Sursa foto: Foto: securitycamera-s.com
18 Mai 2011   •   14:24
Update: Camerele video ascunse în birourile vicepreşedinţilor CJ Iaşi fuseseră instalate de procurorii DNA. Se fac acte premergatoare urmăririi penale, privind suspiciuni de corupţie şi verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care au fost dezvăluite acte procedurale autorizate de judecatori în dosarul privind CJ Iaşi . Mai multe detalii nu pot fi date publicităţii

Doi vicepre
şedinti ai Consiliului Judetean Iaşi au descoperit camere de supraveghere în birourile lor. Vicepreşedinţii sunt convinşi că erau spionaţi şi au făcut plângere la Poliţie. Preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Simirad, susţine că nu ştie cum au ajuns camerele video în perete.

Camerele de supravheghere au fost descoperite de cei doi vicepreşedinţi la tocul uşilor de la birouri. Vicepreşedintele Victor Chirilă a primit un telefon surpriză imediat după ce a făcut descoperirea.

La aproximativ 20 de minute după ce au fost descoperite camerele video şi microfoanele în perete, domnul Chirilă a fost sunat şi rugat să vină mâine la 8.30 la DNA. Vom vedea mâine dacă este vorba despre un dosar penal", a declarat Marius Striblea, avocatul vicepreşedintelui CJ.

Acesta nu exclude posibilitatea ca aparatura de supraveghere să aibă legătură cu invitaţia clientului său de a merge joi la DNA.
 

×
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close