Antena 3 CNN Actualitate Care a fost de fapt INTENŢIA din spatele spargerii biroului Gabrielei Firea. Momentul, ales cu precizie

Care a fost de fapt INTENŢIA din spatele spargerii biroului Gabrielei Firea. Momentul, ales cu precizie

Care a fost de fapt INTENŢIA din spatele spargerii biroului Gabrielei Firea. Momentul, ales cu precizie
de O.P.    |    31 Mar 2015   •   05:38

Biroul Gabrielei Firea din incinta Parlamentului a fost spart. Senatorul PSD a cerut imaginile înregistrate de camerele de supraveghere şi spune că va sesiza poliţia.

Gabriela Firea avea documente de la Comisia Nana, Comisia de Cultură şi din Plenul Senatului, dar nu poate spune cu certitudine dacă lipesesc pagini din dosare. Uşa ar fi fost spartă în noaptea de joi spre vineri. Senatorii spun că e prima oară când se întamplă aşa ceva în Parlament.

Incidentul a avut loc la finalul săptămânii trecute, în noaptea de joi spre vineri, dar nimeni nu a sesizat acest incident. s

Gabriela Firea nu poate spune cu certitudine dacă i s-a umblat în laptop sau în documentele aflate in birou.

"Aveam documente in biroul meu si de la Comisia Nana  si de la Comisia de Cultura si media si din Plenul senatului. Nu am avut timp sa evaluez in ce masura dosarele din birou au fost verificate , daca s-au sustras anumite pagini, daca s-a umblat la cele doua laptopuri", a declarat Gabriela.

Colegii din Senat ai Gabrielei Firea spun că nu a mai existat un astfel de incident.

"Nu pot sa nu-mi pun un semn de intrebare cum de este exact biroul meu si cine a avut o intentie ori sa imi transmita un mesaj, sa ma sperie", a continuat senatorul.

După ce va intra în posesia imaginilor suprinse de camerele de luat vederi de pe holul Parlamentului, Gabriela Firea intenţionează să depună o plângere la poliţie.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close