Antena 3 CNN Actualitate Claudiu Săftoiu: Pe Traian Băsescu o să-l ajungă din urmă trecutul

Claudiu Săftoiu: Pe Traian Băsescu o să-l ajungă din urmă trecutul

Claudiu Săftoiu: Pe Traian Băsescu o să-l ajungă din urmă trecutul
05 Mar 2015   •   20:31

Claudiu Săftoiu şi Cătălin Ivan au vorbit, joi, în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei", despre cum ar putea arăta în viitor relaţia dintre Traian Băsescu şi justiţie. 

"O să-l ajungă din urmă trecutul. O face pe niznaiul. E o situaţie, foarte curând, în care va trebui să facă o înfăţişare cu procurorii DNA. Prea multe elemente sunt în ultimii zece ani ca să nu descoperim o prezenţă a domnului Traian Băsescu în marile probleme pe care anturajul domniei sale le are. Eu nu pot să fiu decât optimist, că justiţia va merge până la capăt. Odată deschise aceste anchete, nu se vor termina, se vor deschide din ce în ce mai multe suprafeţe de întindere a corupţiei a statului român. Vor cădea de la toate partidele care s-au succedat la guvernare în ultimii ani" crede Claudiu Săfoiu.

Şi europarlamentarul PSD Cătălin Ivan crede că nu mai este mult până Traian Băsescu va trebui să dea explicaţii în faţa procurorilor.

"Nu cred că va scăpa fără să fie chemat de procurori să dea cu subsemnatul. Cred că se strânge laţul şi în jurul lui Traian Băsescu" a spus Cătălin Ivan.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei claudiu saftoiu
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close