Antena 3 CNN Actualitate Comunicatul DNA cu privire la directorul Antenei Group, ANTEDATAT pe site-ul instituţiei. Radu Tudor: "Dacă nici asta nu e premeditare..."

Comunicatul DNA cu privire la directorul Antenei Group, ANTEDATAT pe site-ul instituţiei. Radu Tudor: "Dacă nici asta nu e premeditare..."

Comunicatul DNA cu privire la directorul Antenei Group, ANTEDATAT pe site-ul instituţiei. Radu Tudor: "Dacă nici asta nu e premeditare..."
de M.Z.    |    30 Mai 2013   •   20:17

Comunicatul postat astăzi pe site-ul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), privind cercetarea penală faţă de directorul Antenei Group, Sorin Alexandrescu, a fost modificat, joi seara.

Mai exact, este vorba despre data documentului postat pe pagina de internet a instituţiei anticorupţie.

Iniţial, comunicatul în care se făcea referire la faptul că Sorin Alexandrescu este învinuit era datat 28 mai 2013, deşi a apărut astăzi, 30 mai 2013.


Ulterior, în timp ce la emisiunile TV se vorbea despre acest caz, data a fost modificată. La fel, şi numărul documentului a fost schimbat din 481 în 487.




În replică, DNA spune că este vorba despre o greşeală a celor de la IT.

Directorul general al Antena TV Group, George Sorin Alexandrescu, acuzat de şantaj de către procurorii anticorupţie, a fost reţinut, joi seară, pentru 24 de ore.

Joi dimineaţă,
în urma unei operaţiuni de forţă declanşate de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul instituţiei a cărei şefă este Laura Codruţa Kovesi, pentru audieri.

Pe parcursul întrevederii însă, calitatea sa de martor a fost transformată în cea de învinuit.

Din informaţiile obţinute neoficial, acuzaţia pare să fie bazată pe o plângere făcută de RCS-RDS.

În urma acestei plângeri, SRI şi DNA ar fi organizat o acţiune de supraveghere a convorbirilor telefonice şi personale purtate de Sorin Alexandrescu, în încercarea de a-i fabrica un dosar de şantaj.

Directorul Antenei Group urma să primească citaţia în această după-amiază. Sorin Alexandrescu a fost săltat de dimineaţă, de DNA

Citeşte şi
Reacţia directorului general Antena 3, Mihai Gâdea, cu privire la audierea şefului Antena Group la DNA





×
Subiecte în articol: Sorin Alexandrescu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close