Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. O fetiţă de şase ani a murit sfâşiată de câinii vagabonzi (VIDEO)

Constanţa. O fetiţă de şase ani a murit sfâşiată de câinii vagabonzi (VIDEO)

Constanţa. O fetiţă de şase ani a murit sfâşiată de câinii vagabonzi <font color=red>(VIDEO)</font>
13 Apr 2008   •   09:35

Sfârşit cumplit pentru o copilă de doar şase ani din Constanţa. Corpul ei, sfâşiat, a fost găsit în sâmbătă noapte pe un câmp din apropierea porţii de acces nr. 9 din Portul Constanţa. Poliţiştii cred că fata a fost victima câinilor vagabonzi.

Mama fetei spune că micuţa ieşise la joacă. Pentru că afară se întunecase deja, iar fata nu mai venea, femeia a plecat să o caute împreună cu o vecină. ?La ora cinci a venit acasă, a băut suc, şi-a luat o napolitană şi după aceea mi-a zisă că se duce la joacă. La ora şase, când m-am dus să o iau de la joacă, caut-o pe Vali că nu mai e Vali?, a declarat Liliana Ţigănuş, mama fetiţei.

O fetiţă din Constanţa, sfâşiată de câinii vagabonzi

Mama fetei spune că fata obişnuia să iasă singură la joacă, însă niciodată nu întârzia şi nici nu se îndepărta de casă. Pentru că micuţa era de negăsit, părinţii au anunţat poliţia, în jurul orei 22.30. Oamenii legii au început să o caute iar după aproape cinci ore au găsit-o pe un teren la mai puţin de un kilometru de casa în care locuia.

Avea muşcături de câine pe tot corpul şi faţa desfigurată. Poliţiştii cred că fetiţa a fost ucisă de câini. ?Se pare că a fost sfâşiată de nişte animale. Urme de violenţă pe corp? Nu, în afară de urme de muşcături nu are alte urme de violenţă?, a spus inspector George Savin, de la IPJ Constanţa.

Medicii legişti vor efectua necropsia pentru a stabili cu exactitate cauza morţii.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close